ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για 6η συνεχόμενη χρονιά χορηγός ονόματος της Α’ ΕΠΣΛ η De-TOX

Η ΕΠΣΝ Λάρισας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση για 6η συνεχόμενη χρονιά της συνεργασίας με την εταιρεία DE-TOX cafe ως ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ του πρωταθλήματος Α’ τοπικής κατηγορίας.

Η ανώτατη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου στο Νομό Λάρισας έχει πλέον συνδεθεί άρρηκτα με την επωνυμία της κορυφαίας επιχείρησης καφέ, καθιερώνοντας την Α’ De-Tox κατηγορία ως μια ιδέα στο μυαλό των φιλάθλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η ανθρωπότητα η εταιρεία DE-TOX θα αποτελέσει αρωγό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου επενδύοντας στην πρώτη κατηγορία της μεγαλύτερης επαρχιακής Ένωσης.

Η συνέχιση αυτής της συνεργασίας δημιουργεί απόλυτη ικανοποίηση στο Διοικητικό Συμβούλιο και αποδεικνύει ότι η Ένωση χαίρει της εμπιστοσύνης κορυφαίων και πρωτοπόρων επιχειρήσεων με καταστήματα σε όλη την επικράτεια αλλά και την Ευρώπη.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Μεσσή για τη διαχρονική στήριξή του στην ΕΠΣΝ Λάρισας.

Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την επίδραση της πανδημίας του Covid19 έχουν φέρει όλους τους «ζωντανούς οργανισμούς» σε ένα αδιέξοδο. Η Διοίκηση της ΕΠΣΝ Λάρισας προσπαθεί συνεχώς να εξοικονομεί οικονομικούς πόρους με σκοπό την ελάφρυνση των σωματείων. Αυτή η κινητοποίηση πρέπει να γίνει αντιληπτή από τα σωματεία και τα ΜΜΕ και να γίνουν αρωγοί και αυτοί προς τον κοινό σκοπό.

Με την τελευταία απόφαση του Δ.Σ. η πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΝΛ θα φέρει για ακόμα μία χρονιά την ονομασία «A’ DE-TOX». Καλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι (ομάδες, δημοσιογράφοι, παρατηρητές, διαιτητές κλπ) να χρησιμοποιούν την ως άνω επίσημη ονομασία ώστε να στηρίξουν τη συνολική προσπάθεια αυτή και την Ε.Π.Σ.Ν.Λ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες