ΑΕΛ

ΑΕΛ: «Χτυπάει» Θωμαΐδη – Στη λίστα και παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου!

Η ΑΕΛ αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη οργασμό, οργανωτικό, αφού προσπαθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να λύσει ό,τι πρόβλημα σχετίζεται με την ομάδα και κυρίως με την προετοιμασία, αλλά και την απόκτηση νέων παικτών (με βάση τους περιορισμούς που ισχύουν μετά την κερδισμένη στη FIFA προσφυγή στο προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς των Γκοΐκοβιτς, Μούζεκ, Στάνκοβιτς και Νούνιτς).


Με βάση την ανακοίνωση της Super League 2 ότι το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, προσπαθεί η ομάδα να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα, με δεδομένο ότι στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, αθόρυβα κινείται και στον μεταγραφικό τομέα. Μετά την απόκτηση του Κώστα Πλέγα, με βάση πληροφορίες, βρίσκεται κοντά στον 22χρονο ταλαντούχο Καβαλιώτη παίκτη Δημήτρη Θωμαΐδη. Παίκτης που είναι «γέννημα-θρέμμα» της Καβάλας και μόνιμος στον Α.Ο. Καβάλας, με εξαίρεση μία χρονιά που αγωνίστηκε στον Νέστο Χρυσούπολης. Έχει γεννηθεί στις 20 Απριλίου 2000 και παίζει αμυντικό χαφ. Η χρηματιστηριακή ποδοσφαιρική του αξία, σύμφωνα με το transfermarkt, είναι 150.000 ευρώ.


Εκτός του Θωμαΐδη, φήμες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Χρήστο Κατσούκη, ο οποίος προέρχεται από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς και πέρυσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι 22 ετών (γεννημένος στις 9/1/2000), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ενώ έχει φορέσει 16 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Νέων. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ομάδα Παίδων ως αρχηγός, καθώς επίσης και στη Γ’ εθνική κατηγορία με Μαρκό, Κόρινθο ’06 και ΠΑΣ Κόρινθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός Βόλου: «Λευκός καπνός» με Νταόπουλο – Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Κώστας Καραγεωργόπουλος!

Βόλος: Το συγκινητικό αντίο του Άκη Πέτρου – «Ευχαριστώ τον Αχιλλέα Μπέο»

Πηγή: Ελευθερία

Πηγή: regista.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις