ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μία εβδομάδα με τον Μανούσο Μανουσάκη και «το Κόκκινο Ποτάμι» στη Λάρισα – Κομπάρσος μιλά για τη μοναδική της εμπειρία

Το συνεργείο παραγωγής της σπουδαίας τηλεοπτικής σειράς που μιλά για τα δεινά του Ποντιακού Ελληνισμού, «Το κόκκινο ποτάμι» βρέθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε δύο εμβληματικά σημεία του νομού Λάρισας για γυρίσματα: Στα Αμπελάκια και στο Μεταξοχώρι.

Εκεί, πέραν των γνωστών ηθοποιών, συμμετείχαν δεκάδες κομπάρσοι, οι οποίοι προέρχονταν από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Η κ. Βάνα Νικολάου η οποία διατηρεί κατάστημα ενδυμάτων στα Φάρσαλα και ασχολείται για χρόνια ερασιτεχνικά με το θεατρικό «σανίδι» μιλά γι’ αυτή τη μοναδική της εμπειρία ως κομπάρσος σε μία παραγωγή εποχής: «Η εμπειρία της συμμετοχής μου στα γυρίσματα της σειράς ” Κόκκινο ποτάμι” του Μανούσου Μανουσάκη μου έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσω μια πρώτης τάξεως άποψη για τα όσα συμβαίνουν πίσω από την κάμερα.

Δεκάδες τεχνικοί, ηθοποιοί, βοηθητικό προσωπικό και κομπάρσοι απόλυτα συντονισμένοι και με το βλέμμα στις οδηγίες του σκηνοθέτη.

Όμως πριν φτάσουμε εκεί … έπρεπε να περάσουμε από το βεστιάριο και την ενδυματολόγο που με το έμπειρο μάτι της σε έντυνε σε δευτερόλεπτα ανάλογα με τον ρόλο που σου είχαν αναθέσει.

Αμέσως μετά κομμώτρια και μακιγιέζ για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Κοσμήματα, τατού και ημιμόνιμες παρεμβάσεις στο πρόσωπο και στο σώμα θα πρέπει να καλυφθούν ώστε τίποτα να μην είναι παράταιρο με την εποχή.

Και αμέσως μετά ατελείωτη αναμονή μέχρι να έρθει η σειρά μας.. στη υπέροχη πλατεία του Μεταξωχωριου Αγίας (όσοι δεν έχετε πάει αξίζει μια βόλτα) Βέβαια η παραγωγή είχε φροντίσει να υπάρχει καφές, σνακ ,νερό και φαγητό γενικά.

Αυτό που μου έκανε απίστευτη εντύπωση ήταν οι πολλές επαναλήψεις σε κάθε σκηνή. Αμέτρητες θα έλεγα… ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θα δικαιώσει και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή. Επαναλήψεις για πλάνα που τελικό αποτέλεσμα δεν θα διαρκούσε πάνω από ένα λεπτό. Χρειάστηκε να επαναλάβουμε την σκηνή αρκετές φορές για να αλλάξει η γωνία λήψης και να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και μετά το ΤΕΛΟΣ του σκηνοθέτη… πως όλα πήγαν καλά και τα χειροκροτήματα!!!!

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ..πως σαν εμπειρία ήταν ωραία και πρωτόγνωρη. Και πως μου έκαναν εντύπωση δυο πράγματα: η οργάνωση αλλά και η ευγένεια των ηθοποιών  και της παραγωγής και ιδιαίτερα η συμπεριφορά του κυρίου Μανουσάκη ως προς εμάς… τους ταπεινούς κομπάρσους».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες