ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του «Κάμελ»

Αίτηση αναστολής κατά της πρωτόδικης ποινής φυλάκισης 18 μηνών για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατέθεσε ο «Κάμελ» στα Δικαστήρια του Βόλου, ώστε να αποφυλακιστεί, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση, ωστόσο το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου την απέρριψε και παραμένει κρατούμενος των φυλακών Λάρισας. Συνήθως οι κατηγορούμενοι που έχουν καταδικαστεί χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, επικαλούνται οικονομικές ανάγκες, βλάβη λόγω εγκλεισμού ή οικογενειακούς λόγους.

Ο 39χρονος κρατούμενος, επικαλέστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες οικογενειακούς λόγους, διότι δεν μπορεί να συντηρήσει την οικογένειά του, αν και ο ίδιος είναι άστεγος και δεν έχει οικογένεια! Με βάση τα δεδομένα αυτά και το γεγονός ότι αν αποφυλακιστεί είναι επικίνδυνος για άλλους ανθρώπους, το Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση. Ο «Κάμελ» καταδικάστηκε στις 20 Ιουνίου, σε φυλάκιση 18 μηνών, χωρίς αναστολή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το Δικαστήριο διέταξε εκτέλεση της ποινής και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο δράστης συνελήφθη στις 10:45 το βράδυ της Κυριακής 19 Ιουνίου στο κέντρο του Βόλου, μετά από καταγγελία ενός 30χρονου πατέρα που καθόταν σε παγκάκι στην οδό Ερμού, στο ύψος του Αγίου Νικολάου, έχοντας το ηλικίας 16 μηνών αγοράκι του στο καρότσι, ότι άρχισε να του φωνάζει, προσπάθησε να τον χτυπήσει, άρχισε να σπρώχνει το καρότσι και να καταδιώκει τον πατέρα όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες