ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Larizona fest vol 2: Μια καταιγιστική βραδιά περιμένει τους Λαρισαίους στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ με τον Marky Ramone των θρυλικών Ramones

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου μια ιστορική μέρα για τη Λάρισα και τα μουσικά της δρώμενα.

Ο μεγάλος Marky Ramone των θρυλικών Ramones σε μια καταιγιστική βραδιά στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Μαζί με τους αγαπημένους Bad Movies.

Το φεστιβάλ θα ανοίξουν οι 10 to go και οι Prospects.

Ώρα προσέλευσης 6 μ.μ.

Με ταχύτητα Νεουορκέζικη μέσα στο καλοκαίρι το φετινό Λαριζόνα.! Έρχεται μετά από 2 χρόνια αναγκαστικής απουσίας να μας ταρακουνήσει ξανά με ένα ονειρικό line up για μια βραδιά δυναμίτη!!!
Στην σκηνή του Κηποθέατρου καλεσμένος μας ο θρυλικός Marky Ramone μαζί με την μπάντα του Marky Ramones Blitzkrieg θα μας ξεσηκώσει σε ρυθμούς RAMONESMANIA!

Κρατώντας εδώ και δεκαετίες ψηλά τη σημαία του punk rock, ο Marky Ramone συνεχίζει ακούραστος να γυρίζει τις σκηνές όλου του πλανήτη, διαδίδοντας το αθάνατο μήνυμα που αποτέλεσε το φυτίλι για μια από τις πιο επιδραστικές πολιτιστικές επαναστάσεις του 20ου αιώνα.

Όλοι σιγοτραγουδήσαμε κάποτε I wanna live .. όλοι σκεφτήκαμε πως είναι αυτή η sheena η Punk rocker… ανατριχιάσαμε με το pet semetary ….πιστέψαμε στα όνειρα…πήραμε θάρρος με το I wanna be sedated…. Σκεφτήκαμε ποιος μας έβαλε κάτι στο ποτό… αναρωτηθήκαμε τι σκατά σημαίνει GABBA GABBA HEY … και ουρλιάξαμε hey ho lets go….

1,2,3,4 λοιπόν και 1.30 ώρα γεμάτη Ramones από τον μαιτρ του είδους Marky Ramone.
Η θέληση και ο αγώνας για επιβίωση είναι κάτι που χαρακτηρίζει τους Ramones, τόσο σαν συγκρότημα, όσο και σαν ξεχωριστά άτομα, και έχει εκφραστεί με πολλούς τρόπους μέσα στα τραγούδια τους. Η πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον και η αποφασιστικότητα για την επίτευξή του παρά τις δυσκολίες εκφράζεται ίσως πιο καθαρά από οπουδήποτε αλλού στο “Believe In Miracles”, κάνοντάς το ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια των Ramones.

Ένα από τα πράγματα που (ξανά)απέδειξαν οι Ramones στον κόσμο της μουσικής, είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να είσαι «επαγγελματίας» μουσικός με άρτια «τεχνική» για να γράψεις καλή μουσική. Η μουσική είναι έκφραση και σε πολλές περιπτώσεις είναι αρκετό ή ακόμα και προτιμότερο να εκφράζεται κανείς μινιμαλιστικά.
Πάααααμε!!! 3 ακόρντα φτάνουν!!
Hey Ho Lets go
……………………..
BAD MOVIES

Από τους πειραματισμούς τους με διασκευές από The New York Dolls, Slaughter and the Dogs και The Clash στις αρχές του millennium, το προ δεκαετίας πρώτο τους δισκογραφικό εγχείρημα, τα ατελείωτα χιλιόμετρα που κατέγραψαν για συναυλίες στην Ελλάδα κι εξωτερικό, ως την προετοιμασία του 4ου κατά σειρά στούντιο album τους, και βέβαια με αφορμή την συμμετοχή τους στις 8 Ιουλίου στο LARIZONA FESTIVAL vol 2 , οι Bad Movies έρχονται για αλητεία, punk, αλληλεγγύη …
10 χρόνια μετά την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά φοράνε τα καλά τους και κατεβαίνουν για ένα μεγάλο live στο Κηποθέατρο Αλκαζαρ . Η φωτιά κρατάει ακομα καλά και οι Θεσσαλονικείς πανκ ρόκερς με 4 δίσκους στο ενεργητικό τους (μόλις κυκλοφορησε ο 4ος με τιτλο στο λάκκο με τα φίδια), ένα split αλλά και 5 κομμάτια στη συλλογή “Salonica Sock City” αποδεικνύουν πως η φανέλα είναι βαριά και ο δρόμος μακρύς ακόμα!

Με στίχους που μιλάνε στην καρδιά και ροκ εν ρολ σόλα που ανασταίνουν και νεκρούς, τύμπανα από τα βάθη της ζούγκλας και φωνητικά που ξεριζώνουν λαρύγγια οι Bad Movies δεν υπόσχονται “τίποτα λιγότερο από το καλύτερο”.
Μια νύχτα που θα θέλουμε να θυμόμαστε, μια νύχτα που θα αργεί να ξημερώσει….

——————————
10tOGO

Οι10tOGO είναι μια τετραμελής πανκ ροκ μπάντα από την Λάρισα,που σχηματίστηκε το 2011. Με δύο επίσημες κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, πολλά λάιβ εντός και εκτός συνόρων όπου έχουν μοιραστεί την σκηνή με μπάντες όπως propagandhi,a Wilhelm scream,the toasters ετοιμάζονται λίγο πριν την κυκλοφορία του τρίτου τους άλμπουμ να μοιραστούν σκηνή με movies marky prospects για μια βραδιά με αρκετό καινούργιο υλικό και διάθεση για πανκ ροκ υπερθέαμα.
———————–
Prospects
Παρέα φίλων που ξεκίνησαν να παίζουν live το 2010 λόγω της αγάπης τους για την punk rock σκηνή. Επηρεασμένοι κυρίως από το μουσικό ύφος της Καλιφόρνιας των 90’s, τη skate κοινότητα και τη φιλοσοφία που τη συνοδεύει, προσπαθούν να αναβιώσουν μέσα από τη δικια τους μουσική, τη νοσταλγία και το ύφος της εποχής εκείνης.
Επιστρέφοντας στη σκηνή μετά από δύο χρόνια απουσίας θα τα δώσουν όλα υποσχόμενοι ένα δυνατό live όπως παλιά!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
— Περιορισμένη Προπώληση : 13€ (ως την Δευτέρα 6 ΙΟΥΝΙΟΥ)
— Υπόλοιπη Προπώληση : 16€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩ.ΛΗΣΗΣ :
— Snuff
— Στο Περίπου
–Walk the line Tattoo
— Καφενείο Λάσκα
— Viva: https://www.viva.gr/…/marky-ramones-blitzkrieg-bad…/

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες