ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου ο οδηγός που παρέσυρε το δίχρονο κοριτσάκι στα Φάρσαλα – Βελτιώθηκε η υγεία του, παίρνει εξιτήριο

Καλά είναι τα νέα που έρχονται από το νοσοκομείο για την υγεία του δίχρονου κοριτσιού που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο χθες το μεσημέρι στα Φάρσαλα, όταν διέφυγε της προσοχής της μητέρας του και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό του αγροτικού οχήματος που το παρέσυρε.

Το παιδάκι οικογένειας Ρομά, παρουσίασε βελτίωση στην υγεία του και ενδεχομένως πολύ σύντομα να λάβει εξιτήριο. Όσο για τον οδηγό του οχήματος που το παρέσυρε, οι αστυνομικοί βρίσκονται σε διαδικασία έρευνας και αναζήτησής του, έχοντας συγκεντρώσει κάποια βασικά στοιχεία και από μαρτυρίες..

Υπενθυμίζεται ότι συμβάν σημειώθηκε χθες το μεσημέρι της Δευτέρας όταν το κοριτσάκι σύμφωνα με τους οικείους του παρασύρθηκε από διερχόμενο αγροτικό όχημα.

Το τροχαίο έλαβε χώρα κοντά στην περιοχή της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου, κοντά σε γνωστό σούπερ μάρκετ των Φαρσάλων. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση εσπευσμένα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ύστερα από το Κέντρο Υγείας, όπου το πήγαν αρχικά.

Ο οδηγός αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες