ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Βασίλεψε» η νομαρχιακή επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα – Δείτε φωτορεπορτάζ

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε την Κυριακή η νομαρχιακή επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Διαχρονικό Μουσείο, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Για το λόγο αυτό εξάλλου, η συνέλευση που προηγήθηκε παρουσία των τριών τοπικών βουλευτών κ.κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, Χρήστου Κέλλα και Στέλλας Μπίζιου, ουσιαστικά διεξάχθηκε με τη συμμετοχή αντιπροσώπων, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της νομαρχιακής κ. Ηλίας Σουφλιάς, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις «ταυτόχρονες εισαγόμενες κρίσεις που βιώνει η χώρα μας», αλλά και στην ανάγκη «τα κόμματα, ως ζωντανοί οργανισμοί, να συνεχίσουν να λειτουργούν και να παράγουν πολιτική μεταφέροντας το ρεύμα της κοινωνίας». Εκ μέρους του κόμματος, το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο επικεφαλής Θεματικού Τομέα Πολιτισμού Χρήστος Σούλης.

Ακολούθησε ξενάγηση στη συλλογή του Διαχρονικού Μουσείου. Τυχερός της ημέρας ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος που κέρδισε το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα ξυλόγλυπτο αντίγραφο έργο του Αγήνωρα Αστεριάδη.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, οι πολιτευτές Λένα Αξιόγλου, Αθηνά Σιαφαρίκα και Κώστας Τζανακούλης, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Καπετάνος, η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Τάνια Δόκου, ο δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ Σωτήρης Νταφόπουλος, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ηρακλής Γερογιώκας, Κώστας Νινίκας και Χάρης Τσιλιάκος, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας της Ν.Δ. Σοφία Ζαχαρή κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες