ΛΑΡΙΣΑ

Λιακούλη: «Η Νίκαια μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη νέα εποχή»

Τη Νίκαια, έδρα του Δήμου Κιλελέρ επισκέφθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και βουλευτής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, προκειμένου να συναντήσει κατοίκους και φορείς της περιοχής και να ενημερωθεί διεξοδικά για τα καθημερινά προβλήματα του χωριού και τις ανησυχίες των συνδημοτών της.

Τα θέματα που κυριάρχησαν αφορούσαν το κόστος ακρίβειας της ενέργειας και των ανατιμήσεων των προϊόντων των τελευταίων ημερών, αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τους κατοίκους της περιοχής να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που άφησε πίσω του το φαινόμενο ¨Διομήδης¨ και παράλληλα να δημιουργήσουν προοπτικές ανάπτυξης για τον τόπο τους.

Μετά τον εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον οποίο συμμετείχε, η κα Λιακούλη συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να ακούσει όλα όσα τους απασχολούν.

Στη συνάντηση, παραβρέθηκαν και οι Δημοτικοί σύμβουλοι της εκλογικής Περιφέρειας Νίκαιας , κ. Ανυφαντή Ζωή, ο κ. Γιάννης Ζαχαριάς, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, κ. Παναγούλης Κωνσταντίνος και αρκετοί κάτοικοι που με χαρά υποδέχτηκαν την κα Λιακούλη, στο χωριό τους.

Η Βουλευτής, αφού δέχθηκε τις ευχές από τους παρευρισκομένους για την εκλογή της ως Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, ενημέρωσε για την ευρύτερη πορεία του Κινήματος και επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα του Τύπου, που εμφανίζουν αισιόδοξες και συνεχώς αυξανόμενες σταθερές τάσεις προτίμησης του απλού κόσμου.

Στη συνέχεια, η κα Λιακούλη, ανέπτυξε σε γενικές γραμμές τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής, για τη διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας από την Κυβέρνηση , αλλά τοποθετήθηκε και για τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα που άφησε πίσω του ο «Διομήδης» στην περιοχή , για την οποία κανένα επίσημο σχέδιο ανασυγκρότησης από την Πολιτεία, δεν έχει υπάρξει .

Ειδικότερα, η κα Λιακούλη, εστίασε στο κόστος ακρίβειας που έχει έρθει σαν ¨τσουνάμι¨, τόσο σε προϊόντα πρώτης ζήτησης και φυσικά στην ενέργεια με τις επιπτώσεις αυτής να πλήττουν κάθε νοικοκυριό, κάθε επιχείρηση, κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο και κατά επέκταση όλο το φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας, ενώ τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής, αύριο Δευτέρα 24/01 στις 14.00 αναπτύσσει επίκαιρη επερώτηση στα έδρανα της Βουλής, με θέμα την ακρίβεια και δίνει μια μεγάλη κοινοβουλευτική μάχη

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε η κα Λιακούλη, σύμφωνα με τα στοιχεία από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, η Ελλάδα κατέχει θλιβερά ¨πρωτεία¨ στους ανέργους νέων ηλικιακών ομάδων, αλλά δυστυχώς και στους μακροχρόνια ανέργους άνω των 55 ετών, που όντας απολυμένοι από επιχειρήσεις και μαγαζιά που έβαλαν λουκέτο τα προηγούμενα χρόνια, βρίσκονται σε απόγνωση.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε, αφού η κ Λιακούλη ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν , δεσμεύτηκε, η ίδια προσωπικά, ότι θα συνεχίσει με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις της να προασπίζεται τα αιτήματα των συντοπιτών της του Δήμου Κιλελέρ, όπως έπραττε όλο αυτό το διάστημα και ολοκληρώνοντας, τόνισε την ανάγκη συλλογικών προσπαθειών και δράσεων ειδικά για τον αγροδιατροφικό τομέα στον οποίο στηρίζεται ο δήμος, με έμφαση στη ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και της μοναδικής μεσογειακής διατροφής, βάσει του προγράμματος ¨Μεσόγειος¨ , μια εξαιρετική δουλειά Λαρισαίων ειδικών από τη Νίκαια , που και η ίδια προώθησε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και σύντομα θα εμφανιστεί αναλυτικά, δίνοντας τη δύναμη τόσο στους αγρότες μας, όσο και στη Νίκαια να γίνει η πρωταγωνίστρια της νέας εποχής .

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες