ΛΑΡΙΣΑ

Ξέγνοιαστες γιορτές με Καλογιάννης Catering: Και φέτος η πολυτέλεια έρχεται σπίτι μας!

Τα εορταστικά μενού του Καλογιάννης Catering πλέον είναι παράδοση στην πόλη της Λάρισας. Εδώ και χρόνια η ομάδα του Καλογιάννης Catering, με την υπογραφή του chef Θάνου Καλογιάννη και την σφραγίδα της σπιτικής κουζίνας της μαμάς Φρόσως, δημιουργεί ειδικά εορταστικά μενού για ξεχωριστά ρεβεγιόν.

Η Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι η μέρα που ανοίγουμε το σπίτι μας σε οικογένεια και φίλους και το Καλογιάννης Catering μας μας δίνει τη λύση για να γιορτάσουμε το ρεβεγιόν με τους αγαπημένους μας με εκλεπτυσμένες γεύσεις και κυρίως να απολαύσουμε και εμείς ως οικοδεσπότες μια ξέγνοιαστη και ξεκούραστη βραδιά.

Τα ρεβεγιόν έχουν τη δική τους ιεροτελεστία και είναι πλέον είναι μέρος της εορταστικής περιόδου για κάθε οικογένεια που μας προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες και αναμνήσεις σε  ιδιαίτερα σκηνικά που μας βοηθούν να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Τέτοια ιδιαίτερα σκηνικά έρχεται να προσφέρει το Καλογιάννης Catering με τα τρία εξαιρετικά μενού που έχει ετοιμάσει φέτος για τους Λαρισαίους πάντα με την εγγύηση ποιότητας της οικογένειας Καλογιάννη.

Οι φετινές προτάσεις του γνωστού catering έρχονται να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση… Ελληνικό μενού με παραδοσιακά πιάτα των Χριστουγέννων που θυμίζουν μαμά, όπως λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο, χοιρινό πρασοσέλινο ή με δαμάσκηνα και βερίκοκα, κοκοράκι στο φούρνο. Για όσους δε επιθυμούν κάτι πιο ιδιαίτερο και γαστρονομικό υπάρχει το επίσημο μενού με σούπα κολοκύθας με crispy bacon, μανιτάρια ή λαζάνια μπολονέζ και για κυρίως πιάτο μοσχάρι με κυδώνια και μήλα, μπούτι χοιρινό καραμελωμένο, πουρέ κάστανου ή καρότου. Αν πάλι φέτος έχετε στο μυαλό σας ένα πάρτι με περισσότερα άτομα το μενού για μπουφέ με κρύα και ζεστά ορεκτικά, κρεατικά, σαλάτες και συνοδευτικά είναι η τέλεια λύση!

Το Catering Καλογιάννης μπορεί να καλύψει απολύτως εκτός από τα κλασσικά ρεβεγιόν και πάρτι σε σπίτια και την τάση πολλών επιχειρήσεων να διοργανώνουν εταιρικά πάρτι για τους εργαζομένους τους, πάντα με τη γνωστή σε όλους ποιότητα.

Δώστε λοιπόν εγκαίρως την παραγγελία σας και καλέστε τους φίλους σας ξένοιαστα!

Ακολουθούν τα μενού τα οποία μπορείτε επίσης να βρείτε στην ανανεωμένη σελίδα της επιχείρησης.

*Οι παραδόσεις γίνονται σε ειδικά θερμομπόξ διασφαλίζοντας έτσι τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Δείτε φωτογραφίες από τα εορταστικά πιάτα:

Παραγγελίες στα τηλ. επικοινωνίας: 2410 961260, κιν. 6989 686146 ή διαδικτυακά στη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στο site.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες