ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Έδωσαν ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού – Εγκαινιάστηκε το περίπτερο του Επιμελητηρίου (φωτο – βίντεο)

Την πρωτοβουλία πήρε το Επιμελητήριο Λάρισας και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας  διοργανώνοντας σειρά δράσεων ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στο πλαίσιο μεγάλης καμπάνιας η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Λαρισαίων, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας, τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Τμήμα Λάρισας

Το Επιμελητήριο εγκαινίασε το απόγευμα της Δευτέρας το περίπτερό του στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, το οποίο επισκέφθηκαν πολλοί Λαρισαίοι και κυρίως Λαρισαίες οι οποίες θέλησαν να ενημερωθούν για την ασθένεια που μαστίζει την γυναίκα και δεν πρέπει καμιά να αμελεί.

Δόθηκε έτσι ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες οι οποίες δεν θα πρέπει να λησμονούν να ενημερώνονται σωστά και να κάνουν τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους, καθώς ως γνωστόν η πρόληψη σώσει ζωές.

Στα εγκαίνια παρέστησαν, η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Βασίλης Πινακάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας κα Ιωάννα Καραβάνα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ο διοικητής του ΠΓΝΛ κ. Δημήτρης Κατσικονούρης, ο διοικητής του ΓΝΛ κ. Γρηγόρης Βλαχάκης, ο  αναπληρωτής Διοικητής του ΠΓΝΛ κ. Γιώργος Αποστολίνας, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας κα Ελισάβετ Καρανίκα, ο Γενικός Διευθυντής του ΙΑΣΩ κ. Θεόδωρος Ταλάρης, η περιφερειακή σύμβουλος κα Τάνια Δόκου, η γγ του Επιμελητηρίου Λάρισας (και πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας) κ. Καλλιόπη Τζηκα, κ.α.

Η κα Ιωάννα Καραβάνα ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν για την εν λόγω δράση και υπερτόνισε την σημασία της πρόληψης.

Δείτε σε βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις της κας Καραβάνα:

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι: Σ. Γιαννακόπουλος, Δ. Δεληγιάνης, Γ. Αποστολίνας, Ε. Καρανίκα και Κ. Τζήκα.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο δημοσιογράφος κ. Ανδρέας Γιουρμετάκης.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες