Life & Style

H Gwyneth Paltrow αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το matchy κούρεμά της με τον Brad Pitt

Τη δεκαετία του 1990, η Gwyneth Paltrow ήταν ζευγάρι με τον Brad Pitt. Έβγαιναν από το 1994 έως το 1997 και όλοι μιλούσαν για το πιο όμορφο ζευγάρι του Hollywood. Πέρα από τις καριέρες και των δύο, οι οποίες εκείνη την περίοδο απογειώνονταν, το ζευγάρι μοιραζόταν και το ίδιο κούρεμα.

Σε ένα Instagram video, στο οποίο προωθεί τη νέα σειρά της για την περιποίηση μαλλιών, η ηθοποιός μαζί με τον βοηθό της Kevin Keating κοιτάζει ορισμένες φωτογραφίες της από το παρελθόν και συζητά για τα κουρέματα της τότε.

Μία εξ αυτών τη δείχνει μαζί με τον Brad Pitt και το matchy κούρεμά τους. Ένα pixie hair cut με ασύμετρα κοψίματα και έντοντες ξανθές ανταύγες.  «Πηγαίνατε στον ίδιο hair stylist;», τη ρωτά ο βοηθός της και εκείνη απαντά πώς πήγαν στον ίδιο κομμωτή για το κούρεμα. Υπεύθυνος για την εικόνα τους τότε ήταν ο Chris McMillan, ο οποίος αργότερα έδωσε και στην Jennifer Aniston το iconic “Rachel” hair cut.

Η 48χρονη ηθοποιός αρνήθηκε ότι είχαν συνεννοηθεί με τον τότε σύντροφό της να έχουν το ίδιο κούρεμα, ενώ δεν έδειξε ευχαριστημένη ούτε με τις άλλες δύο φωτογραφίες της.

«Aν προσπαθήσω να κάνω ξανά αυτό το χτένισμα, σταματήστε με», είπε γελώντας. Λίγο αργότερα ο βοηθός της ρωτά αν θέλει να τηλεφωνήσουν στον Brad Pitt για να τους πει και εκείνος την άποψή του για το κούρεμα, αλλά εκείνη αρνείται και οι δυο τους ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το video:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)


marieclaire.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις