ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Πάνω από τον μέσο όρο της χώρας το ποσοστό θετικότητας – «Έκπληξη» στην Καρδίτσα

Πάνω από τον μέσο όρο της χώρας κινήθηκε το ποσοστό θετικότητας στον κορωνοϊό, με βάση τους ελέγχους, στη Λάρισα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, για την εβδομάδα 12-18 Ιουλίου 2021, στο σύνολο εργαστηριακών και αυτοδιαγνωστικών ελέγχων το ποσοστό θετικότητας σε όλη τη χώρα ήταν 1,26% -στη Λάρισα, αντίστοιχα, διαμορφώθηκε στο 1,55%.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα που το ποσοστό θετικότητας στην περιφερειακή ενότητα κινείται πάνω από τον μέσο όρο της χώρας, καθώς για το διάστημα 5-11 Ιουλίου, είχε διαμορφωθεί στο 0,86% (0,83% ο μ.ο. σε όλη τη χώρα).

«Έκπληξη»

Η …«έκπληξη», ωστόσο, έρχεται από την Καρδίτσα, καθώς το ποσοστό θετικότητας (στο σύνολο των ελέγχων), για το ίδιο διάστημα, 12-18 Ιουλίου 2021, δηλαδή, ανήλθε στο 2,51%, ποσοστό που είναι το τέταρτο υψηλότερο σε επίπεδο χώρας, μετά το Ρέθυμνο, την Πάρο, τη Μύκονο και τη Μήλο.

Το αμέσως προηγούμενο διάστημα, 5-11 Ιουλίου, το ποσοστό θετικότητας στην εν λόγω περιφερειακή ενότητα, ήταν στο 1,71% -επίσης σημαντικά υψηλότερο από τον μέσο όρο της χώρας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες