ΛΑΡΙΣΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ποδηλατικών αγώνων στη Λάρισα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής ποδηλατικών αγώνων ανακοίνωσε το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ.

Οι ρυθμίσεις αναλυτικά προβλέπουν:

α) Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Νίκαιας -Αγίων Ανάργυρων-Αγίου Γεωργίου, το Σάββατο (12-06-2021) και από ώρα 16:00′ έως πέρατος του Ποδηλατικού Αγώνα Δρόμου και

β) Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί ανώνυμου δημοτικής οδού και από τη δ/ση αυτής με την Π.Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης έως τη διασταύρωσή της με τις οδούς Θεοτοκοπούλου και Ειρήνης του Δήμου Τυρνάβου, για την Κυριακή (13-06-2021) και από ώρα 09:00′ έως πέρατος του Ποδηλατικού Αγώνα Δρόμου.

Κατά την διάρκεια τέλεσης του Τοπικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές.

Επιπρόσθετα:

Εγκρίνεται ητέλεση του Τοπικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου, στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων και Μάστερς, που θα διεξαχθεί ως κατωτέρω:

α) Το Σάββατο (12-06-2021) και ώρα 16:00 έως πέρατος, στην Επ. Οδό Νίκαιας-Άγιοι Ανάργυ- ροι-Άγιος Γεώργιος, με ακολουθητέα διαδρομή, Νίκαια-Άγιοι Ανάργυροι-Άγιος Γεώργιος- επιστροφή και

β) Την Κυριακή (13-06-2021) και ώρα 10:00 έως πέρατος, στον Τύρναβο Λάρισας, με ακολου­θητέα διαδρομή, Κέντρο Υγείας Τύρναβου-Λόφος Προφήτη Ηλία-επιστροφή.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις