ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Είκοσι μήνες «Οδύσσεια» για 29χρονο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από μπαρ στο Βόλο

Είκοσι μήνες συμπληρώνονται στις 29 Μαΐου 2021, από τη συμπλοκή έξω από μπαρ του Βόλου, έξι νεαρών και τον βαρύτατο τραυματισμό στο κεφάλι, ενός 29χρονου Βολιώτη σήμερα, που μπήκε στη μέση για να σώσει από ξυλοδαρμό τον φίλο του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην εντατική και στο χειρουργείο με αιματώματα στον εγκέφαλο!

Η «Οδύσσεια» για τον νεαρό Βολιώτη συνεχίζεται από τις 29 Σεπτεμβρίου 2019, καθώς ακόμη παλεύει ο ίδιος και η οικογένειά του για να κερδίσει τη ζωή του, μπαινοβγαίνοντας σε νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κινείται ακόμη με αναπηρικό καροτσάκι!

Σύμφωνα με άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος, ο 29χρονος, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άτομα που φέρονται να είχαν επαγγελματική σχέση με συγκεκριμένο μπαρ στην περιοχή των Παλαιών, εξακολουθεί να κινείται με αναπηρικό καροτσάκι και εξακολουθεί να επισκέπτεται, λογοθεραπευτές, κινησιοθεραπευτές και φυσιοθεραπευτές, προκειμένου να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του.
Για να αντιμετωπιστούν οι βλάβες που προκλήθηκαν από τον ξυλοδαρμό, οι γιατροί τον χειρούργησαν στον εγκέφαλο και στη συνέχεια του έβαλαν μόσχευμα στο κεφάλι που ήρθε από την Αμερική, ωστόσο η αποκατάσταση της υγείας του παίρνει καιρό.

Επειδή ο νεαρός μπαινοβγαίνει σε νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης, αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα η οικογένειά του, πρόσφατα τον πήρε στο σπίτι ξανά, για να είναι καλά και ψυχολογικά.
Συμπαραστάτης του νεαρού στον πολύμηνο «Γολγοθά», η οικογένειά του, που επίσης σηκώνει «σταυρό» μέχρι να μπορέσει ο νεαρός να ορθοποδήσει και να αποκτήσει ξανά τη ζωή που του στέρησαν κάποιοι.

Το ιστορικό του ξυλοδαρμού

Ο 27χρονος τότε, είχε εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι, το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου από τους φίλους του, που έσπασαν την πόρτα του σπιτιού, γιατί δεν έδινε σημεία ζωής. Ήταν η επόμενη μέρα της νυχτερινής διασκέδασης με έναν φίλο του έξω από μπαρ στην περιοχή Παλαιών. Ο 27χρονος φέρεται να χτυπήθηκε από τέσσερα άτομα με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι ενώ ήταν στο έδαφος, ανήμπορος να αντιδράσει. Μετά το επεισόδιο ο νεαρός πήγε στο σπίτι του και έπεσε να κοιμηθεί, όμως, αίσθηση με το περιβάλλον απέκτησε αρκετούς μήνες μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του.
Η Αστυνομία, συνέλαβε έναν 32χρονο εργαζόμενο στο μπαρ, που προφυλακίστηκε με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, όπως και έναν 29χρονο που είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες