ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζαλγκίρις Κάουνας-Ολυμπιακός 45-43 (Δεύτερο δεκάλεπτο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports 2) στο Κάουνας η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις, για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Πειραιά, η οποία προέρχεται από το σπουδαίο «διπλό» επί της Βιλερμπάν στην παράταση, και οι Λιθουανοί ισοβαθμούν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 11 νίκες – 9 ήττες και ο νικητής απόψε θα πάρει προβάδισμα για μία υψηλότερη θέση εν συγκρίσει με τον ηττημένο στα πλέι οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για νίκη με διαφορά 2 και πλέον πόντων, ώστε να έχουν και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Απέναντι στην ομάδα του Αυστριακού προπονητή Μάρτιν Σίλερ, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται ξανά χωρίς τους Κώστα Παπανικολάου και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα.

Στον αντίποδα η Zαλγκίρις στερείται τον υπηρεσιών του Πατρίσιο Γκαρίνο (εγχείρηση στο γόνατο) και Στιβ Βαστούρια (τραυματισμός στο γόνατο).

Η ομάδα της Λιθουανίας προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες στη Ρωσία, στην Αγία Πετρούπολη (77-65) από τη Ζενίτ και στη Μόσχα (83-73) από την ΤΣΣΚΑ.

Την αναμέτρηση διευθύνουν οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία) και Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία).

Τα δεκάλεπτα: 26-20

Ο Ολυμπιακός επιθετικά στο πρώτο δεκάλεπτο δεν τα πήγε άσχημα, πετυχαίνοντας 20 πόντους, ωστόσο αμυντικά ήταν εξαιρετικά ευάλωτος, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι σε αυτό το διάστημα ήταν αρκετά εύστοχοι (6/8 δίποντα, 4/6 τρίποντα και 2/2 βολές), να βρεθούν στο +6 (26-20) στο 10′.

 

 

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις