ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σήκωσαν ρολά και στη Λάρισα τα καταστήματα με χριστουγεννιάτικα είδη – Υποτονική η κίνηση στο κέντρο (φωτό)

Σήκωσαν ρολά σήμερα τα καταστήματα πώλησης εποχιακών ειδών και πιο συγκεκριμένα με χριστουγεννιάτικα είδη, με την ελπίδα να ανταποκριθεί το καταναλωτικό κοινό και να κάνει τις αγορές επιλέγοντας ανάμεσα σε εκατοντάδες στολίδια και είδη διακόσμησης.

Στο κέντρο της Λάρισας, τα καταστήματα αυτού του είδους δεν είναι πολλά και παρά τις όχι και τόσο καλές καιρικές συνθήκες από το πρωί υπάρχει κίνηση, με δεδομένο βέβαια ότι από νωρίς είχαν σχηματιστεί μικρότερες ή μεγαλύτερες ουρές έξω από τράπεζες και εταιρίες κινητής και ίντερνετ.

Στην οδό Ασκληπιού εντοπίσαμε το πιο κεντρικό ίσως κατάστημα στην πόλη που σήκωσε ρολά, με την ιδιοκτήτρια να αναφέρει συγκεκριμένα για τη σημερινή άρση του lockdown για τα καταστήματα με εποχικά:

“Εμείς έπρεπε κανονικά να στολίσουμε βιτρίνες και να ανοίξουμε το Νοέμβριο, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε. Βέβαια, προέχει η υγεία και η απόφαση να μην λειτουργήσουν και τα καταστήματα σαν το δικό μας, δεν μπορούσε να αλλάξει. Την “ζημιά” την πάθαμε και τώρα ελπίζουμε να μπορέσουμε να κινηθούμε κάπως για να πληρωθούν τα έξοδα, ρεύματα, κλπ. Είμαστε στη διάθεση του κόσμου να εξυπηρετήσουμε, ποντάροντας στο επόμενο δεκαήμερο κυρίως, που ο κόσμος ψωνίζει για να στολίσει, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα”.

Δείτε φωτογραφίες από την πρωινή κίνηση στο κέντρο:

Ρεπορτάζ: Λένα Χρήστου Γκουσιάρη / Φωτό: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες