ΛΑΡΙΣΑ

Με κατοίκους της περιοχής του Ιπποκράτη ο Κ. Αργυρόπουλος: “Αναστατωμένοι και ζητούν φανάρι”

Με κατοίκους της περιοχής του Ιπποκράτη στη Λάρισα, συναντήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Λάρισα Μπροστά” κ. Κ. Αργυρόπουλος, ο οποίος τονίζει ότι οι κάτοικοι του μετέφεραν, πως οι ιθύνοντες τους ξέχασαν πολύ γρήγορα και ότι ζητούν επειγόντως να γίνουν φανάρια και πεζογέφυρα, προκειμένου να αποφευχθούν κι άλλα ατυχήματα όπως το πολύ σοβαρό που σημειώθηκε τελευταία στο Αλκαζάρ.

Αναλυτικά τα όσα τονίζει σε ανακοίνωσή του:

“Συναντήθηκα με κατοίκους της περιοχής του Ιπποκράτη, ως υπεύθυνος καθημερινότητας της παράταξης ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, οι οποίοι με ενημέρωσαν ότι παρά το τραγικό ατύχημα που έγινε στην γέφυρα του Πηνειού στη οδό Γρ. Λαμπράκη τα αυτοκίνητα συνεχίζουν να τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες.

Σε ερώτηση μου τι πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει, οι κάτοικοι μου απάντησαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να μπει φωτεινός σηματοδότης στην διασταύρωση Λαμπράκη με Μανουσάκη ακριβώς πριν την στροφή ώστε να αναγκάζει τα οχήματα να μειώνουν την ταχύτητα  και φυσικά την κατασκευή μιας πεζογέφυρας η οποία δεν θα είναι δίπλα από τα αυτοκίνητα όπως είναι τώρα!!! Επίσης μόλις πέσανε τα φώτα της δημοσιότητας οι υποσχέσεις μπήκανε στο ντουλάπι, παρόλο που αν υπήρχε ίχνος ευαισθησίας θα έπρεπε να δοθεί εντολή τουλάχιστον για τον φωτεινό σηματοδότη να ξεκινήσουν οι εργασίες από την επόμενη ημέρα (το ότι υπάρχει στο 14ο δημοτικό σχολείο φανάρι δεν λύνει το πρόβλημα);; !!! Οι κάτοικοι είναι αρκετά αναστατωμένοι και με ενημερώσανε ότι αν γίνει άμεσα κάτι θα προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις!!!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες