ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Τρόμος για μικρό παιδί στα Μεσάγγαλα – Μεγάλο φίδι δίπλα του την ώρα που έπαιζε – Ζούγκλα η περιοχή (φωτο)

Πανικός και τρόμος για ένα μικρό παιδί και τους γονείς του που αναστατώθηκαν και φοβήθηκαν πολύ καθώς είδαν ένα μεγάλο φίδι στην αυλή του σπιτιού τους στα Μεσάγγαλα.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες και μάλιστα έλαβε χώρα την ώρα που το μικρό παιδί έπαιζε ανυποψίαστο στην αυλή του σπιτιού του. Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε δίπλα του το φίδι, παγώνοντας τους γονείς του.

Ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής των Μεσαγγάλων όπως καταγγέλλει αναγνώστης του onlarissa.gr, είναι ιδιαίτερα θορυβημένοι από το γεγονός αυτό, το οποίο οφείλεται όπως σημειώνει ο αναγνώστης, στο ότι η περιοχή έχει γεμίσει με ψηλά χόρτα που θυμίζουν ζούγκλα, ειδικά μέσα σε οικόπεδα.

Μάλιστα τα χόρτα είναι τόσο ψηλά που σε πολλές περιπτώσεις κρύβουν και πινακίδες, πράγμα επικίνδυνο για τος οδηγούς. Οι κάτοικοί ζητούν από τον δήμο Τεμπών να λάβει τα μέτρα του πριν είναι αργά…

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σας γράφω σχετικά με το θέμα του καθαρισμού οικοπέδων από χόρτα, στα Μεσάγγαλα. Σε αρκετά οικόπεδα του οικισμού τα χόρτα είναι άκοπα, με αποτέλεσμα να υπάρχει προβληματισμός για τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν (φωτιά, φίδια, τρωκτικά, κ.α.). Ήδη προχθές το απόγευμα, και με αφορμή το γεγονός αυτό σας γράφω, στην αυλή γειτονικού σπιτιού, όπου μικρό παιδί έπαιζε, ένα μεγάλο φίδι εμφανίστηκε δίπλα στο παιδί, προκαλώντας αναστάτωση στους γονείς και όχι μόνο. Πριν συμβεί κάτι άσχημο, καλό θα ήταν να υπάρξουν ενέργειες, πρώτιστα από τον Δήμο, αφού η αδιαφορία κάποιων ιδιοκτητών οικοπέδων εγκυμονεί κινδύνους. Περιμένω την άμεση αντίδραση του Δήμου και επιφυλάσσομαι για περαιτέρω ενέργειες…».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες