ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Βανδάλισαν τους τοίχους του δημοτικού γηπέδου στον Τύρναβο – Έξαλλος γνωστός πρωταθλητής δρόμου

Ανεγκέφαλοι βανδάλισαν τους τοίχους του Δημοτικού Γηπέδου Τυρνάβου γράφοντας με σπρέι διάφορα συνθήματα.

Μάλιστα το γήπεδο βάφτηκε μόλις πριν έναν χρόνο. Σε σχετική του ανάρτηση στο facebook ο γνωστός πρωταθλητής δρόμων αντοχής Νίκος Τσικούρας, επισημαίνει το γεγονός και δηλώνει οργισμένος.

Δείτε τα όσα έγραψε:

Θλίψη, στεναχώρια και οργή είναι τα πρώτα αισθήματα που μου προκάλεσαν οι εικόνες που αντίκρισα το απόγευμα έξω από το γήπεδο του Τυρνάβου κατά την διάρκεια της καθιερωμένης μου προπόνησης. Κάποιοι ασυνείδητοι, οι οποίοι προφανώς και δεν σέβονται τον εαυτό τους πρώτα απ’ όλα, επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς στους εξωτερικούς τοίχους του γηπέδου, οι οποίοι πριν ένα χρόνο περίπου είχαν βαφτεί.
Τέτοιες ενέργειες είναι κατακριτέες. Προσωπικά, ως άνθρωπος του αθλητισμού, δεν μπορώ να κατανοήσω πως υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι αρέσκονται στο να προκαλούν φθορές και να καταστρέφουν περιουσία που δεν τους ανήκει, πόσο μάλλον μιας αθλητικής εγκατάστασης όπου γαλουχούνται μικρά παιδιά που αγαπάνε τον αθλητισμό. Ο τόπος μας στο παρελθόν αλλά και τώρα, έχει αρκετές διακρίσεις στον αθλητισμό γενικότερα. Στο χέρι όλων μας είναι να έρθουν και άλλες διακρίσεις στο μέλλον προτρέποντας τα μικρά παιδιά να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Για να γίνει αυτό όμως, είμαστε υποχρεωμένοι όλοι, να προστατέψουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες στους μικρούς «πρωταθλητές».

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες