ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Είναι Λαρισαίοι και δημιούργησαν κάτι πρωτοποριακό: Την …μαύρη λεμονάδα

Είναι Λαρισαίοι, νέοι, διψασμένοι για δουλειά και διάκριση και κατάφεραν να …ξεδιψάσουν αυτή τους την φιλοδοξία …με μαύρη λεμονάδα, ένα πρωτοποριακό δημιούργημα.

Πρόκειται για την πρώτη μαύρη Λεμονάδα με ενεργό άνθρακα, ένας χυμός που παρασκευάζεται στην Λάρισα και διατίθεται σε βιολογικά καταστήματα και επιλεγμένα εστιατόρια.

Μάλιστα οι δυο τους φιλοξενήθηκαν πρόσφατα στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, όπου εξήγησαν τι ακριβώς είναι αυτός ο χυμός και πως τους ήρθε η σύλληψη της ιδέας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Για την πρώτη μαύρη ελληνική λεμονάδα Evsnos, οι δύο Λαρισαίοι bartenders, ο Παντελής Μπακομιχάλης και ο Κωνσταντίνος Μπάσης, μίλησαν και στο itspossible.gr εξηγώντας για το πώς τους ήρθε η ιδέα:

«Πίσω από το project Evsnos και σαν ομάδα «Πίνουμε Ελλάδα», χρησιμοποιούμε και προβάλλουμε κορυφαίες ελληνικές πρώτες ύλες, προερχόμενες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, εδώ και τουλάχιστον μια 5ετία. Διαβάζοντας για τις θεραπευτικές ιδιότητες του ενεργού άνθρακα ( καταπολέμηση του υπερβολικού μετεωρισμού, φυσική μέθοδος αποτοξίνωσης) αποφασίσαμε πρώτα να τον εισάγουμε οι ίδιοι στην ζωή μας έχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Πάραυτα, οι τρόποι κατανάλωσής του είναι αρκετά «παραδοσιακοί» και περιοριστικοί μας και στο εμπόριο διατίθεται μόνο σε κάψουλες, χάπια και σκόνη. Τρίτο μέρος της εξίσωσης αποτελεί η μελέτη των τάσεων της αγοράς και συγκεκριμένα του «wellbeing», η ανάγκη δηλαδή του ανθρώπου να αναζητά φυσικές μεθόδους που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά του. Η σύνθεση των 3 παραπάνω στοιχείων συντέλεσαν στην δημιουργία του προϊόντος Evsnos, της πρώτης μαύρη Ελληνικής βιολογικής λεμονάδα».

Με πληροφορίες και φωτο από το itspossible.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες