ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκατοντάδες δρομείς συμμετείχαν στον 3ο Ορεινό Αγώνα «Kissavos Marathon Race»

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε,την Κυριακή 21-4-2019 ο 3ος Ορεινός Αγώνας Κισσάβου «Kissavos Marathon Race», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγιάς με την υποστήριξη του τοπικού Δήμου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε τρεις διαφορετικές διαδρομές 10km, 20km και 40 km στα μονοπάτια του Κισσάβου οι λάτρεις του ορεινού τρεξίματος είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την αφθονία και την ποικιλία της βλάστησης καθώς και την εναλλαγή του τοπίου από το “Αισθητικό δάσος’ ‘μέχρι το αλπικό τοπίο της κορυφής.

Οι μικροί αθλητές ηλικίας 8-12 ετών έτρεξαν μία διαδρομή 1500m απο το παραδοσιακό χωριό Μεταξοχώρι μέχρι την πλατεία της Αγιάς

Στον χώρο των τερματισμών πλήθος κόσμου περίμενε τους αθλητές και χειροκρότησε την προσπάθεια τους.

Στην πλατεία της Αγιάς μετά τον αγώνα αθλητές και συνοδοί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  γευστικότατη μακαρονάδα ,πίτες και άλλα τοπικά εδέσματα.

Σε όλους τους αθλητές δόθηκαν μετάλλια και έγινε απονομή κυπέλλων στους νικητές των γενικών κατηγοριών καθώς και των ηλικιακών κατηγοριών.

Τα αποτελέσματα:

https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx?ev=5e6a05e78e55b16c74b8a3bde499627e&pp=eda8&c=0&fbclid=IwAR30PSY3-bsyP2FnD7nYQjFS3B5IDjR-SXZFW2qnWLsFaUCt1Vrrbiw4w0Q

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες