ΛΑΡΙΣΑ

Ελένη Παναγιωταρέα από Λάρισα: «Θέλουμε τη δίκαιη μεταρρύθμιση της Ευρώπης»

Την άποψη ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί το ανάχωμα απέναντι στους εθνικιστές της Ευρώπης και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Ελένη Παναγιωταρέα από τη Λάρισα, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της τοπικής ΝΟΔΕ.

«Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί ένα μείγμα εμπειρίας και ανανέωσης», τόνισε η κ. Παναγιωταρέα και συνέχισε λέγοντας πως η ΝΔ δεν θέλει απλά την αρνητική ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά τη θετική ψήφο στη Νέα Δημοκρατία. «Θέλουμε τη δίκαιη μεταρρύθμιση της Ευρώπης. Η μεταρρύθμιση αυτή είναι αναγκαία για την επιβίωσή της.»

Η κ. Παναγιωταρέα τόνισε ακόμα την ανάγκη δημιουργίας μιας συνολικής εθνικής πολιτικής η οποία θα είναι σε θέση να αλλάξει την υφιστάμενη πολιτική της χώρας, τονίζοντας παράλληλα τον ελεγκτικό ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις αποφάσεις της Τρόικας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες οι οποίες χρειάστηκαν προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής.

Ερωτηθείσα για το Brexit τόνισε πως η Ευρώπη χάνει έναν σημαντικό εταίρο αλλά η ζημιά για τη Μεγάλη Βρετανία θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Τέλος τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία θα βρεθεί στον αντίποδα της Ακροδεξιάς κάτι που απέδειξε πως κάνει ήδη, φέρνοντας το παράδειγμα της επιστολής του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αναστολή της συμμετοχής του Βίκτορ Ορμπάν στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Την ίδια ώρα όπως δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τον κ. Πάνο Καμμένο και «θυμήθηκε» να το παίξει προοδευτικός.

Μ.Τ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες