ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδηλατικός αγώνας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων αύριο Πέμπτη στη Λάρισα – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ποδηλατικός αγώνας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων διοργανώνεται αύριο Πέμπτη στη Λάρισα από τις 12μ. στη Νέα Περιφερειακή Οδό από τον Πανθεσσαλικό Αθλητικό Σύλλογο Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων «Οι Λαπίθες», στο πλαίσιο των Πανελλήνιων Αγώνων Μεταμοσχευμένων και Νεφροπαθών 2019, που διοργανώνονται στην πόλη μας.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας όρισε και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν αύριο στην περιοχή διεξαγωγής των αγώνων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  • Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ανακοινώνει τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της Νέας Περιφερειακής οδού, στην προέκταση της με την οδό Σανδράκη και στην κατεύθυνση προς την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, για αύριο Πέμπτη (28-03-2019) και κατά τις ώρες 12:00’έως 12:30’.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με τις υποδείξεις των Τροχονόμων.
  • Η παρούσα είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ και ισχύει από τη δημοσίευση της στις εκδιδόμενες στη Λάρισα ημερήσιες εφημερίδες και μόνο για αύριο Πέμπτη (28­03-2019) και κατά τις ανωτέρω αναφερόμενες ώρες.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες