ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αρβανίτης από Λάρισα: «Αυτές οι ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές για την Ελλάδα και την Ευρώπη» (φωτο – βίντεο)

Τη σημαντικότητα του διακυβεύματος των ερχόμενων ευρωεκλογών τόνισε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Αρβανίτης, σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Ακροδεξιά: Η εμπροσθοφυλακή του νεοφιλελευθερισμού. Γιατί τώρα Αριστερά στην Ευρώπη», που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Ο κ. Αρβανίτης έστρεψε τα πυρά του προς τη Νέα Δημοκρατία τονίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση ήταν κατά όλων των μεγάλων μεταρρυθμίσεων τις οποίες πρότεινε και ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας πως η πολιτική που ακολουθεί είναι βαθιά αντιλαϊκή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος, η αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Άννυ Ψάρρα, ο έτερος αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Δημήτρης Μαβίδης, ο πρώην αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Παναγιώτης Νταής, καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Πέτρος Παπαγεωργίου, ο οποίος ανέφερε πως στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και άλλες επισκέψεις ευρωβουλευτών.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

 

Μ.Τζ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες