ΛΑΡΙΣΑ

Βράβευση του Δημήτρη Κολοκοτρώνη για την προσφορά του ως Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής

Σε μια ζεστή και ιδιαιτέρως ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου η τιμητική βράβευση του Δρ. Δημήτρη Κολοκοτρώνη, για την πολυδιάστατη προσφορά του στην εκπαίδευση, και ειδικότερα στον κλάδο των εκπαιδευτικών Πληροφορικής, κατά τη διάρκεια της 11ετής του θητείας ως Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Λάρισας και Καρδίτσας. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, κατά τη διάρκεια της ετήσιας κοπής πίτας του Συλλόγου, παρουσία πλήθους εκπαιδευτικών Πληροφορικής, θεσμικών παραγόντων & φίλων του Συλλόγου.

Μετά τη βράβευσή του, εμφανώς συγκινημένος & καταχειροκροτούμενος ο Δρ. Δημήτρης Κολοκοτρώνης, Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΕΕΠΕΚ), μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για μένα. Αποτελεί θεωρώ ύψιστη τιμή για κάθε εκπαιδευτικό η αναγνώριση της δουλειάς του από τους ίδιους τους συναδέλφους του. Ειδικά όταν στην αναγνώριση αυτή δίνεται και μια επίσημη διάσταση, όπως η σημερινή, είναι περιττό να αναφέρω το μέγεθος της συγκίνησής μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους του κλάδου της Πληροφορικής για την αγάπη και την συναδελφικότητα με την οποία με περιέβαλαν σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου ως Σχολικού Συμβούλου Πληροφορικής. Ειδικότερα, ευχαριστώ ιδιαίτερα το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Λάρισας για τη σημερινή τιμή. Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σε κάθε συνάδελφο από όποια θέση και αν υπηρετώ και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την Πληροφορική Παιδεία των μαθητών μας και να ενισχύσουμε τη θέση της Πληροφορικής στην ελληνική εκπαίδευση.»

Η δημόσια αυτή αναγνώριση της εκπαιδευτικής προσφοράς του Δρ. Δημήτρη Κολοκοτρώνη από τους συναδέλφους του τιμά –εκτός από τον ίδιοκαι τη μεγάλη κοινότητα μάθησης των 6.000 εκπαιδευτικών της ΕΕΠΕΚ στην Ελλάδα, της οποίας διατελεί Πρόεδρος από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις