ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τα McDonald’s ήρθαν στη Λάρισα! – Γιατί εμπιστεύονται την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας (φωτο – βίντεο)

Μια επένδυση που ανέρχεται στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργώντας 45 νέες θέσεις εργασίας, είναι το νέο εστιατόριο McDonald’s που εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Λάρισα, παρουσία δεκάδων Λαρισαίων, που έσπευσαν να απολαύσουν, τόσο την τελετή των εγκαινίων, όσο και τον διάσημο κατάλογο.

Με «οικοδέσποινα» την Ευαγγελία Αραβανή, εκπλήξεις και happenings για μικρούς και μεγάλους, και μια μοναδική παράσταση με φώτα, οι επισκέπτες του νέου εστιατορίου που βρίσκεται στην Π.Ε.Ο Λαρίσης – Θεσσαλονίκης, εκεί που κάποτε βρισκόταν το θρυλικό Travel Stop,  απόλαυσαν μια υπέροχη παράσταση, συνδυάζοντας την με γεύματα για όλα τα γούστα.

Παρόντες στα εγκαίνια του εστιατορίου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Premier Capital plc κ. Victor Tedesco, καθώς και η Γενική Διευθύντρια Ελλάδας της Premier Capital plc κα Simona Mancinelli, οι οποίοι είχαν το γενικό πρόταγμα, στην επιστροφή της πασίγνωστης εταιρείας στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. Για την επιστροφή αυτή μίλησε στο onlarissa.gr ο Διευθύνων Σύμβουλος της Premier Capital plc κ. Victor Tedesco. Απαντώντας στην ερώτηση μας «γιατί τα McDonalds αποφάσισαν να επιστρέψουν στην αγορά της Λάρισας, μετά από πολλά χρόνια», εξηγεί πως «σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν επεξεργαστεί οι ειδικοί της εταιρίας, τόσο για την Ελλάδα, όσο για την αγορά της Λάρισας, είναι απολύτως πεπεισμένοι πως η επένδυσή τους θα είναι πετυχημένη»

«Η αγορά της Λάρισας αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Άλλωστε η Λάρισα είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Ελλάδα», τονίζει ο ίδιος, ενώ, απαντώντας στο ερώτημα αν φοβάται την κουλτούρα του Λαρισαίου, όσον αφορά το φαγητό, είναι αφοπλιστικός: «Δεν είναι μόνο η Λάρισα, αλλά ολόκληρη η Ελλάδα ξεχωριστή περίπτωση στον τομέα του φαγητού. Ωστόσο πρόκειται για πελάτες που μπορούν να εκτιμήσουν τόσο την ποιότητα των εστιατορίων που δημιουργούμε, όσο και των προϊόντων μας», σημειώνει και απαριθμεί τα πλεονεκτήματα της νέας επένδυσης στη Λάρισα:

«Πρόκειται για ένα εκπληκτικό εστιατόριο που διαθέτει όλες τις τελευταίες καινοτόμες υπηρεσίες του brand. Προσφέρουμε στους πελάτες μας προσβασιμότητα, ευκολία, καινοτομία, και ποικιλία ποιοτικών επιλογών. Συνεχώς αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας στα νέα εστιατόρια με σύγχρονες ψηφιακές οθόνες που προσφέρουν στον πελάτη μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία. Επίσης, το νέο McDonald’s στη Λάρισα πρόκειται να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο με υπηρεσία Drive Thru, ενώ εντός του εστιατορίου υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για παιδικά πάρτι. Τέλος, στο εστιατόριο λειτουργεί η νέα εξυπηρέτηση στο τραπέζι (table service) καθώς και δυο διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής, τα οποία, ουσιαστικά, είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές που χειρίζεται ο πελάτης και μπορεί να επιλέγει το μενού με μεγαλύτερη ευκολία και έλεγχο στην παραγγελία του».

Ο κ. Tedesco μας εξηγεί και την ποιοτική διαφορά των νέων προϊόντων: «Πρόκειται για προϊόντα από 100% κρέας, τα οποία παρασκευάζονται αυστηρά την ώρα που ο πελάτης δίνει την παραγγελία. Δεν υπάρχει τίποτα προπαρασκευασμένο. Επίσης, κάθε προμηθευτής των McDonald’s επιλέγεται πλέον από αυστηρά κριτήρια».

Η Premier Capital Hellas διαθέτει αυτή τη στιγμή 24 εστιατόρια στην Ελλάδα, 13 Drive Thru, με συνολικές επενδύσεις που αγγίζουν τα 16 εκατομμύρια ευρώ και απασχολούν 627 εργαζομένους. Στόχος της εταιρείας είναι να ανοίξει 9 ακόμα εστιατόρια, δημιουργώντας 250 νέες θέσεις εργασίας μέχρι το 2021 σε μια επένδυση που θα ξεπεράσει τα 10,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΌ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις