ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μυρίζει… μπαρούτι στο ΚΙΝ.ΑΛ. της Λάρισας λόγω… ΣΥΡΙΖΑ – Κρίσιμη συνάντηση στην Αθήνα

Καθώς το κλίμα μυρίζει μπαρούτι στο τοπικό ΚΙΝΑΛ, με αφορμή τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ που προωθεί μία πλευρά του, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στο Δήμο Λαρισαίων, τη λύση θα κληθούν να δώσουν τα κεντρικά όργανα, αναλαμβάνοντας προφανώς και την ευθύνη και για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Οι τοπικοί παράγοντες προσπαθώντας να αποτινάξουν το βάρος της ευθύνης από πάνω τους, αλλά και την αδυναμία τους να πείσουν ότι ειδικά στη Λάρισα, θα πρέπει να διαφοροποιηθεί η στρατηγική του κόμματος (αυτόνομη κάθοδος στις αυτοδιοικητικές εκλογές), μετρώντας αντιδράσεις που προκαλούνται και πολλαπλασιάζονται από διαρροές ειδήσεων, περί στενής συνεργασίας κάποιων στελεχών του ΚΙΝΑΛ με στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν συνάντηση στην Αθήνα, χωρίς προηγουμένως να έχουν ακούσει ή έστω συζητήσει με τα τοπικά όργανα!

Στη σημερινή συνάντηση στις 5 το απόγευμα, μαθαίνουμε ότι θα συμμετάσχουν ο γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Λάρισας   Τσάκαλος, οι γραμματείς των ΝΕ των κομμάτων που συμμετέχουν στο ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ) Γιαννούλας, Ζαούτσος και Ψύρρας, ο βουλευτής Κ. Μπαργιώτας, τα μέλη της Κ.Π.Ε. από τη Λάρισα (Ηλιάδης, Σάββας και Σαμαρίνα), ο Βασίλης Έξαρχος και ο Φ. Σαχινίδης, μαζί με τα κεντρικά στελέχη του Κινήματος που είναι επιφορτισμένα με την ευθύνη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δύσκολο να προκύψει απόφαση αλλά μάλλον θα επιχειρηθεί εκτόνωση  του αρνητικού κλίματος που προκάλεσαν δημοσιεύματα αλλά και πληροφορίες, για τον τρόπο λειτουργίας ορισμένων στελεχών, που έξω και πέρα από αποφάσεις οργάνων, εμφανίζονται να συνομιλούν,  να διαπραγματεύονται και να συνεργάζονται με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ίδια διαψεύδουν αυτές τις πληροφορίες αλλά τα ρήγματα στη συνοχή του τοπικού ΚΙΝΑΛ μεγαλώνουν επικίνδυνα…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις