ΛΑΡΙΣΑΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Και η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο… Κιλελέρ!

Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία της πρώην προέδρου της βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου στον αγροτικό εορτασμό του Κιλελέρ το πρωί της Κυριακής.

Ντυμένη με casual ρούχα, λιτή και απέριττη, συνομίλησε με αγρότες ενώ άφησε ένα λουλούδι στο μνημείο του Θεσσαλού Αγρότη, στη μνήμη των κολίγων που έπεσαν μαχόμενοι για τα δικαιώματά τους.

Λίγο αργότερα, σε δηλώσεις της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η κ. Κωνσταντοπούλου εξήγησε πως η παρουσία της και η παρουσία της “Πλεύσης Ελευθερίας” στο Κιλελέρ “είναι αυτονόητη πράξη τιμής στη μνήμη των ανθρώπων, των κολίγων που δολοφονήθηκαν αγωνιζόμενοι για τα δικαιώματά τους πριν από 108… Αυτονόητη πράξη συμπαράστασης και συμπαράταξης που δίνουν αγώνα επιβίωσης σήμερα και πολεμιούνται από το μνημονιακό καθεστώς”.

Σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τόνισε μεταξύ άλλων πως “η χώρα μας βρίσκεται ίσως στη δεινότερη θέση των τελευταίων αιώνων να κυβερνιέται από μία υποτελή κυβέρνηση παραδομένη στους δανειστές και να συνθλίβεται από διεθνή συμφέροντα που αυτή τη στιγμή εποφθαλμιούν τα κομμάτια κυριαρχίας της χώρας μας που δεν έχουν ακόμη παραδοθεί” για να καταλήξει στο ότι “πρέπει να αποκαταστήσουμε τη δημοκρατία και για να γίνει αυτό πρέπει να παλέψουμε”.

Λίγο μετά, αποκάλυψε πως όλο το Σαββατοκύριακο βρίσκεται στη Λάρισα όπου έχει επαφές με πολίτες και τους ενημερώνει για τις δράσεις της “Πλεύσης Ελευθερίας”. Διακριτικά, πλην ουσιαστικά η Ζωή…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις