ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στην πλατφόρμα της CYTA ο ΑSTRA

Η Μεγαλύτερη εταιρεία Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου κατακτά και την ελληνική αγορά με πακέτα τηλεφωνίας, ίντερνετ και τηλεόρασης.

Στο δορυφορικό μπουκέτο των καναλιών υψηλής ποιότητας που σας προσφέρει η CYTA, μπορείτε να δείτε εξαιρετικά ντοκιμαντέρ από το HISTORY Channel, παιδικά προγράμματα από τα κανάλια της DISNEY, ξένες ταινίες από το SUNDANCE, άφθονη ενημέρωση από διεθνή δίκτυα όπως το Russia Today, το Bloomberg, το EURONEWS, το France24 αλλά και κανάλια για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, βρίσκεται πλέον και ο μεγαλύτερος περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας, ο ASTRA, που μαζί με το ΚΡΗΤΗ TV, επιλέχθηκαν για να εκπροσωπήσουν με την “παρουσία” τους, την ελληνική περιφέρεια, στο δορυφορικό πρόγραμμα της CYTA σε Ελλάδα και Κύπρο!

Το νέο πρόγραμμα του ASTRA που ξεκίνησε να εκπέμπει στις 25 Σεπτεμβρίου, με 21 εσωτερικές παραγωγές, δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, έχει κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών, καθιστώντας και φέτος τον ASTRA πρώτο κανάλι σε τηλεθέαση στην Κεντρική Ελλάδα, με πρωτοφανή ποσοστά!

Η Cyta Ελλάδος εισήλθε στην ελληνική αγορά pay tv τον Δεκέμβριο του 2013. Σήμερα προσφέρει 22 κανάλια στους πελάτες σταθερής της, καθώς η Cyta τηλεόραση αποτελεί πρόσθετη επιλογή του βασικού προϊόντος Cyta 2play (σταθερή και internet), το οποίο ο πελάτης «χτίζει» ανάλογα με τις ανάγκες του.  Στόχος της είναι η διατήρηση ισχυρής σχέσης κόστους-οφέλους και γι’ αυτό εστιάζει στο είδος και στην ποιότητα του περιεχομένου σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή. «Το ψυχαγωγικό πακέτο της υπηρεσίας Cyta τηλεόραση περιλαμβάνει πληθώρα κορυφαίων τηλεοπτικών καναλιών παγκοσμίου φήμης. Η πλούσια τηλεοπτική παλέτα εκπέμπει όλο το 24ωρο και προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών», μας λέει η κ. Μαρίνα Νικολάου, διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της εταιρείας.

Οι πελάτες της υπηρεσίας συντονίζονται με τις διεθνείς εξελίξεις της τελευταίας στιγμής μέσω των μεγάλων ειδησεογραφικών δικτύων, όπως Euronews, Bloomberg και Sky News, έχουν lifestyle επιλογές, όπως τα World Fashion και Food Network, ντοκιμαντέρ από το National Geographic και το History Channel, ενώ σε αποκλειστικότητα μεταδίδονται οι αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος. Τα παιδικά κανάλια αλλά και τα FOX και FOX Life βρίσκονται στις πρώτες θέσεις προτίμησης των τηλεθεατών, μαζί με τα ντοκιμαντέρ και τις διεθνείς παραγωγές θεματικού περιεχομένου για την επιστήμη, την τεχνολογία, την ιστορία, την εξερεύνηση και την άγρια φύση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις