ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Fun park, παγοδρόμιο και όλα όσα θα δούμε στο φετινό χριστουγεννιάτικο πάρκο του Αλκαζάρ!

Όσο περνούν οι ημέρες, τόσο περισσότερο αποκαλύπτεται το περιεχόμενο του χριστουγεννιάτικου πάρκου που θα λειτουργήσει φέτος στο Αλκαζάρ για έναν μήνα κατά την εορταστική περίοδο.

Από τις 9 Δεκεμβρίου και στα περίπου 60 στρέμματα από τα συνολικά 140 του πάρκου του Αλκαζάρ, οι Λαρισαίοι αλλά και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάτι εντελώς νέο σε ότι αφορά τις δράσεις του δήμου για τα Χριστούγεννα.

Το χριστουγεννιάτικο πάρκο το οποίο μάλιστα σύντομα θα αποκτήσει και το “κανονικό” του όνομα, θα ξεκινά από τα σκαλοπάτια και θα φθάνει μέχρι το παλιό πάρκινγκ. Εκεί ακριβώς θα βρίσκεται το fun park, δηλαδή ένας χώρος γεμάτος με παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Σε όλη την έκταση αυτών των 60 στρεμμάτων, οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να παίξουν στο παγοδρόμιο, να δουν την “παγωμένη λίμνη” αλλά και να περιηγηθούν σε πλήθος θεματικών χώρων όπως το “εργαστήρι των ξωτικών”, το “σπίτι του Άι Βασίλη”, το “ταχυδρομείο του Άι Βασίλη”, το “ζαχαρόσπιτο” και σε άλλες χειροποίητες κατασκευές ιδιαίτερου κάλους, φιλοτεχνημένες στο χέρι!

Επιπρόσθετα, θα υπάρχουν σκηνές όπου θα ανεβαίνουν εορταστικού χαρακτήρα θεατρικές παραστάσεις και θα δίνονται μουσικές συναυλίες, αξιοποιώντας το σύνολο του καλλιτεχνικού δυναμικού της Λάρισας.

Παράλληλες εκδηλώσεις θα γίνονται διαρκώς και στο κέντρο της Λάρισας, συνδέοντας το, με το πάρκο του Αλκαζάρ.

Όλα τα παραπάνω από τις 9 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, με στόχο η Λάρισα να γίνει φέτος ένας ισχυρός πόλος έλξης επισκεπτών για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις