Υπάρχει τρόπος να βοηθήσουμε την Ασπασία – Που μπορείτε να βρείτε λαχνούς στη Λάρισα

Δημοσιεύθηκε στις: 16 Φεβρουαρίου 2017, 16:16

Η Ασπασία – που την πυροβόλησε ο πατέρας της δυο φορές στο κεφάλι – βρίσκεται εδώ και 3,5 χρόνια περίπου στο Κέντρο Αποκατάστασης ANIMUS και δίνει μια τεράστια μάχη για να ξαναγίνει ένα φυσιολογικό εικοσάχρονο κορίτσι.

Το πείσμα της να ζήσει αλλά και να επικοινωνήσει με τους γύρω της είναι μεγάλο και της δύναμη  να παλεύει με τον χρόνο και με τις αντιξοότητες που παρουσιάζονται κατά καιρούς στην εξέλιξη της αποκατάστασης της. Απαραίτητο στοιχείο που θα την βοηθήσει πολύ αλλά και θα λύσει άπειρα προβλήματα είναι η απόκτηση ενός αυτοκινήτου ειδικού για ΑΜΕΑ (με ράμπα για να μπαίνει σ’ αυτό το αναπηρικό αμαξίδιο της.

Ένα αυτοκίνητο το κόστος του οποίου είναι αδύνατον να καλύψει η ηρωίδα μητέρα της Ασπασίας, η Σπυριδούλα Φατούρου, η οποία παλεύει μόνη της χωρίς να έχει πίσω ή δίπλα της άλλες δυνάμεις εκτός από την αγάπη του κόσμου.

Η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ, που βρίσκεται με όσες δυνάμεις διαθέτει δίπλα στις δυο γυναίκες, αποφάσισε να δημιουργήσει μια πολύ φιλόδοξη δράση με στόχο να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την αγορά του ειδικού οχήματος.  Διοργανώνει μια λαχειοφόρο αγορά με δώρο ένα σκούτερ  Daytona Smile 50cc.

Το κόστος του κάθε λαχνού είναι τρία (3) ευρώ και οι όροι της κλήρωσης που αναγράφονται στο πίσω μέρος του κάθε λαχνού και είναι οι εξής:

1) Νικητής της λαχειοφόρου αγοράς θα είναι αυτός που θα έχει τα τέσσερα (4) τελευταία νούμερα του πρώτου αριθμού της 15ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου.
2) Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 11 Απριλίου 2017, θα δημοσιευθεί στα ΜΜΕ και θα αναρτηθεί σε όλα τα πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ .
3) Η ισχύς του λαχνού λήγει ένα (1) μήνα μετά την ημέρα της κλήρωσης
4) Η παράδοση του δώρου θα γίνει από την κ. Σπυριδούλα Φατούρου (μητέρα της Άσπας) στα γραφεία της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ

5) Τα στοιχεία του νικητή θα δημοσιοποιηθούν στα ΜΜΕ με φωτογραφίες από τη παραλαβή του δώρου.

Η “Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ” θα έχει μόνο την ευθύνη της κυκλοφορίας και της διάθεσης των λαχνών τα οποία θα διαχειρίζεται η μητέρα της Άσπας κ. Σπυριδούλα Φατούρου.
Οι λαχνοί παραδόθηκαν ήδη στην Σπυριδούλα Φατούρου από τον εκπρόσωπο της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ Φώτη Βακιρτζηδέλη και από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου θα βρίσκονται στην διάθεση του κοινού από τα σημεία διανομής.

Για να πετύχουμε όμως τον στόχο μας είναι απαραίτητο να ευαισθητοποιηθούμε  όλοι. Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις, φορείς, συλλόγους και κάθε έναν που θα ήθελε να συνδράμει με όποιον τρόπο στην δράση αυτή να γίνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά  για την Άσπα. Για να μπορέσει να χαρεί το ήλιο, να μυρίσει ένα λουλούδι στο πάρκο, να βρεθεί με παιδιά της ηλικίας της σε ένα Café ή να νιώσει το αεράκι της θάλασσας στο πρόσωπο της.

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η δράση αυτή της Ε. Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ η ανταπόκριση από επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα υπήρξε άμεση και συνεχώς διευρύνεται ο κατάλογος των σημείων πώλησης των λαχνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ