ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Συμμορίτες, παιδεραστές και… παιδομαζώματα» σε νέο επεισόδιο της Χρυσής Αυγής στην κατάθεση στεφάνων!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – Απίστευτες φράσεις ακούστηκαν το πρωί της Δευτέρας στο ηρώο της πόλης στο πλαίσιο της τελετής κατάθεσης στεφάνων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr ο εκπρόσωπος των αναπήρων πολέμου κ. Ριζάκης έσπευσε να καταθέσει στεφάνι πριν την έναρξη της τελετής λέγοντας πως δεν επιθυμεί να συμμετάσχει αργότερα σε μία τελετή που θα συμμετέχει και η Χρυσή Αυγή.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, ο οποίος διευκρίνισε πως καταθέτει στεφάνι ως μέλος της τοπικής οργάνωσης και όχι ως βουλευτής.

Εκείνη τη στιγμή κάποιος από το πλήθος τον αποδοκίμασε για να ακολουθήσει η έκρηξη από παρευρισκόμενους χρυσαυγίτες και να ακουστούν διάφορα απίστευτα όπως: «συμμορίτες», «παιδεραστές» και φράσεις του τύπου «τα παιδομαζώματα τα ξεχνάτε;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ T.R.T.

Αργότερα, ο κ. Αλεξόπουλος παρακολούθησε την μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση όχι από την εξέδρα των επισήμων, αλλά όρθιος λίγα μέτρα πιο δίπλα (ΦΩΤΟ). Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το onlarissa.gr ο κ. Αλεξόπουλος εξήγησε πως η ενέργειά του αυτή αποτελεί εντολή του αρχηγού του κόμματος.

Newsroom onlarissa.gr / ΦΩΤΟ: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις