ΛΑΡΙΣΑ

«Ο δήμαρχος έστησε σκηνικό δήθεν συγκέντρωσης τροφίμων»!

Ανταπάντηση των δημοτικών συμβούλων Γ. Ακριβούλη και Χρ. Χατζούλη στον Ρ. Κομήτσα

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Μαρίνος Αντύπας» του Δήμου Κιλελέρ κ.κ. Γ. Ακριβούλης και Χρ. Χατζούλης, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Πρωτοχρονιάτικος συναγερμός σήμανε από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Δημαρχείο του Δήμου Κιλελέρ, αμέσως μόλις δημοσιεύθηκε η ανακοίνωση μας. Ο κ. Κομήτσας επιστράτευσε δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, «έβαλε φωτιά» στα τηλέφωνα «φιλικών» επιχειρήσεων και στήθηκε ένα σκηνικό δήθεν συγκέντρωσης τροφίμων που περισσότερο είχε στόχο να εξυπηρετήσει τις επικοινωνιακές ανάγκες, παρά να προσφέρει βοήθεια.

Βγήκαν οι απαραίτητες φωτογραφίες, γράφτηκαν οι γνωστές ανακοινώσεις κι έτσι ο κ. Κομήτσας νομίζει ότι μπορεί να κρύψει τη γύμνια του Δήμου στα ζητήματα της κοινωνικής πολιτικής.

Αν και γενικά είμαστε ικανοποιημένοι που μια ανακοίνωση μας κατάφερε να βγάλει τη δημοτική αρχή από το λήθαργο, δυστυχώς αυτό το τσίρκο, μόνο ως κοινωνική πολιτική δεν μπορεί να εκληφθεί.

Με μερικές σακούλες τροφίμων επιμελώς φωτογραφημένες και μια ανακοίνωση δεν λύνεται το πρόβλημα κύριε Κομήτσα. Οι ανάγκες των ανθρώπων στο Δήμο Κιλελέρ είναι μεγάλες και δεν αντιμετωπίζονται με αποσπασματικές ενέργειες.

Που είναι οι δράσεις σας για τη δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου; Σας έχουμε καταθέσει εμπεριστατωμένη πρόταση από πέρυσι.

Που είναι έστω μια απόπειρα για τη δημιουργία κοινωνικού ιατρείου; Ούτε την «πολυτέλεια» της συνταγογράφησης δεν έχουν οι κάτοικοι των περισσοτέρων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας.

Κι εκεί που έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες, έγιναν πάλι μετά την πίεση των δικών μας «γραφικών» (κατά τα άλλα) παρεμβάσεων.

Που είναι έστω μια πρωτοβουλία για κοινωνικό φαρμακείο; Που είναι το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι; Τίποτα, πουθενά.

Μόνο η διανομή των τροφίμων που επιμελήθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και ο προχθεσινός συναγερμός για να απαντήσει η δημοτική αρχή στην ανακοίνωση μας.

Οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη όμως γνωρίζουν και δυστυχώς για τον κ. Κομήτσα, δεν στηρίζονται με …επικοινωνία!

Μόνο σ’ ένα πράγμα έχει δίκιο ο Δήμαρχος: Η θλίψη δεν επιστρέφει τα Χριστούγεννα στο Δήμο Κιλελέρ. Έχει εγκατασταθεί μόνιμα εδώ…»

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις