Στη Ρόδο εκθέτει φωτογραφίες του ο Λαρισαίος Ανδρέας Κατσάκος

Δημοσιεύθηκε στις: 15 Οκτωβρίου 2012, 13:29

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα

Η Φωτογραφική Ομάδα PhotOrion φιλοξενεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012, στις 7:30μμ, στο χώρο του Βιβλιοπωλείου «Το Δέντρο» (Θ. Σοφούλη 127, Ρόδος) τον Ανδρέα Κατσάκο, μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας, ο οποίος θα παρουσιάσει δείγμα της φωτογραφικής του δουλειάς.

Είσοδος ελεύθερη.

Ο Ανδρέας Κατσάκος γεννήθηκε στην Λάρισα το 1973. Σπούδασε φωτογραφία στο Ι.Ι.Ε.Κ. E.S.P. και σήμερα εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Με τη φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά από το 1996. Παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφίας στη Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας όπου και είναι μέλος από το 1997.

Παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια/εργαστήρια και παρουσίασε την φωτογραφική του δουλεία σε φωτογραφικά λευκώματα που έχει εκδώσει η Φ. Λ. Λάρισας και η φωτογραφική ομάδα “Φωτοπόροι”.

Έχει εκθέσει τις φωτογραφικές του δουλειές, σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ανά την Ελλάδα. Δουλειά του επίσης δημοσιεύτηκε κατά καιρούς και σε διάφορα φωτογραφικά περιοδικά όπως το “PHOTO BOOK”, “ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ”, “ΦΩΤΟγράφος” κλπ.

Το 2005 δημιούργησε και συντηρεί τον διαδικτυακό τόπο της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας (http://www.fll.gr/).

Από το 2006 έως το 2008 διετέλεσε μέλος της φωτογραφικής ομάδας “Φωτοπόροι”, του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού.

Το 2010 μαζί με τον Γρηγόρη Κατσιάνα δημιούργησαν και συντηρούν το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό Fmag (http://www.fmag.gr/).

Τα τελευταία χρόνια έχει επιμεληθεί και οργανώσει αρκετές εκθέσεις φωτογραφίας και διάφορες άλλες φωτογραφικές εκδηλώσεις.

http://photodiary.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ