ΛΑΡΙΣΑ

Το μαρτύριο της σταγόνας και της βρώμας στα παράλια!

Πολλά τα προβλήματα σε Μεσάγγαλα και Καστρί – Λουτρό

Σταγόνα- σταγόνα, ρέει το νερό στα σπίτια και στις επιχειρήσεις των Μεσαγγάλων και του Καστρί Λουτρού, κάθε Σαββατοκύριακο, λόγω των αυξημένων αναγκών που παρουσιάζονται, αλλά και της σπατάλης που γίνεται από τους ιδιοκτήτες εξοχικών, όταν επιλέγουν τις δύο αυτές ημέρες για να ποτίσουν μπαχτσέδες και κήπους, με ασταμάτητη ροή ωρών, άφθονου νερού.

Σαν να μην έφτανε το πρόβλημα με το νερό, οι δύο παραλίες που κάθε Σαββατοκύριακο δέχονται μεγάλο όγκο επισκεπτών, «πνίγονται» από τα σκουπίδια που ξεχειλίζουν από τους κάδους απορριμμάτων, καθώς δεν γίνεται η τακτική συλλογή τους από τα απορριμματοφόρα της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Τεμπών.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επιχειρήσεων Παραλίας Αιγάνης, Μεσαγγάλων και Καστρί Λουτρού, κ. Φάνης Βουλιώτης, αποδίδει το πρόβλημα του νερού στην κατακόρυφη αύξηση των παροχών (μετά την τακτοποίηση των αυθαιρέτων), ενώ για το ζήτημα της αποκομιδής δίδεται η εξήγηση ότι το εποχικό προσωπικό έπιασε δουλειά μόλις πριν μια εβδομάδα περίπου, είναι άπειρο και δεν γνωρίζει καλά τα δρομολόγια της περιοχής.

(Εφημερίδα «Ελευθερία»)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις