Παρασκήνιο

Ευδιάθετος, ομιλητικός και … χωρίς αποδοκιμασίες ο υπουργός! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί στον Βόλο το κλίμα να ήταν σχετικά βαρύ για τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, καθώς έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες, όπως μαθαίνουμε, στη Λάρισα πάντως το πρωί της Πέμπτης, όλα ήταν μια χαρά!

Ο υπουργός έφτασε στην ώρα του προκειμένου να εγκαινιάσει την πρώτη Τοπική Μονάδα Υγείας στην πόλη – πρόκειται για μία από τις 10 μόλις που λειτουργούν αυτή τη στιγμή σε πανελλήνιο επίπεδο – ήταν ιδιαίτερα προσιτός στους δημοσιογράφους, μίλησε με πολύ κόσμο που έσπευσε να τον χαιρετίσει και να του θέσει ζητήματα που τον απασχολούν, ενώ δεν έλειψαν και αρκετές δια ζώσης συνομιλίες με τοπικούς παράγοντες του χώρου της υγείας.

Έτσι, τον είδαμε να μιλάει σε πολύ φιλικό τόνο, τόσο με τον συνάδελφό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παπαδόπουλο, όσο και με τον Δήμαρχο Λάρισας, Απόστολο Καλογιάννη.

Σύντομη συνομιλία είχε και με τον διοικητή των νοσοκομείων της Λάρισας, Παναγιώτη Νάνο, καθώς και με τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Απόστολο Κομνό και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Ντίνο Γιαννακόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις