ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δημοπρατήθηκε χθες η Μανδηλαρά, μπαίνουν μπουλντόζες στο κέντρο της Λάρισας το Φθινόπωρο

Με τη δημοπράτηση και του έργου της ανακατασκευής της οδού Νικηφόρου Μανδηλαρά χθες Τρίτη, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των δημοπρασιών που αφορούν μία σειρά έργων τα οποία θα αλλάξουν άρδην την εικόνα της πόλης.

Πλέον μεγάλα έργα όπως η Μεγάλου Αλεξάνδρου, η Ηπείρου και η Μανδηλαρά βρίσκονται στο στάδιο του τελικού ελέγχου ώστε να “πέσουν” οι τελικές υπογραφές και εντός του Φθινοπώρου να ξεκινήσουν οι εργολαβίες.

Λίγο πιο πίσω χρονικά αναμένεται να πάει για διαδικαστικούς λόγους η ανάπλαση της οδού Βενιζέλου καθώς το συγκεκριμένο έργο αναμένεται να προκηρυχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

“Είμαστε σε διαδικασία συμβάσεων και σπεύδουμε ώστε να ολοκληρωθούν γρήγορα οι έλεγχοι για να ξεκινήσουν τα έργα” δήλωσε στο onlarissa.gr την Τετάρτη, ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Γιώργος Σούλτης.

Να σημειωθεί τέλος πως σε ότι αφορά την κατασκευή των πέντε νέων κόμβων (Φαρσάλων με Ηρώων Πολυτεχνείου, Λαγού με Ηρώων Πολυτεχνείου, Αγιάς με Πολυτεχνείου, Σαρίμβεη με Καρδίτσης και Θεοφράστου με Φαρσάλων) αναμένεται να συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Ήδη πάντως στελέχη της “Εγνατία Οδός Α.Ε.” βρέθηκαν προ ημερών στη Λάρισα και είχαν μία πρώτη συζήτηση με τις υπηρεσίες του δήμου για το ενδεχόμενο ανάληψης του έργου στο κομμάτι τις τεχνικής διαχείρισης.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις