ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η έκκληση για βοήθεια που άλλαξε τη ζωή για 38χρονο Λαρισαίο θύμα της κρίσης

Τον περασμένο Μάρτιο είχε ζητήσει τη συνδρομή του onlarissa.gr ευρισκόμενος σε απόγνωση καθώς η ανεργία είχε οδηγήσει τον ίδιο και την οικογένειά του με τα δύο του μικρά παιδιά, σε συνθήκες απόγνωσης.

Άνεργος για εννέα χρόνια ο Πέτρος Καρκαντός, αφού η επιχείρησή του έκλεισε λόγω της κρίσης, χτυπούσε διαρκώς πόρτες για δουλειά αλλά μάταια.

Έχει δύο παιδιά μια κόρη 20 μηνών και ένα γιο 5,5 ετών. Μέσα σε όλα τα άσχημα που του έφερε η ζωή από τότε που έμεινε άνεργος είναι και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, Στην γυναίκα του εκδηλώθηκε καρκίνος ο οποίος αντιμετωπίστηκε αλλά χρειάστηκε να πουλήσει όλα του τα υπάρχοντα για να την σώσει.

Η δημοσιοποίηση του προσωπικού του δράματος όμως, όπως ο ίδιος εξήγησε σήμερα στο onlarissa.gr, ήταν εκείνη που του άλλαξε δραματικά τη ζωή. Η ανταπόκριση των Λαρισαίων ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική.

Με τη βοήθεια συμπολιτών κατάφερε να αντιμετωπίσει το ζωτικής σημασίας πρόβλημα σε τρόφιμα και ρουχισμό για την οικογένειά του, ενώ κατάφεραν να πληρωθούν και αρκετά από τα χρέη του νοικοκυριού.

Παράλληλα, επιχειρηματίας του προσέφερε εργασία και σήμερα ο Πέτρος επισκέφθηκε τα γραφεία του onlarissa.gr, με ένα πλατύ χαμόγελο γεμάτο ευγνωμοσύνη.

Η δική του περιπέτεια έχει λάβει τέλος. Υπάρχουν ωστόσο τόσες ακόμη εκεί έξω στην πόλη που μας χρειάζονται όλους.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις