ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑ

#Deikse poios eisai στο RUN GREECE Λάρισα – Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2017 ανοίγει η αυλαία του RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ που διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λάρισας και τη χορηγική υποστήριξη της WIND.

Περισσότεροι από 4.500 επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς κάθε ηλικίας αναμένεται να δώσουν και φέτος ραντεβού στην γραμμή εκκίνησης στην Κεντρική πλατείας της Θεσσαλικής πρωτεύουσας. Το RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ είναι μία γιορτή αθλητισμού, ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης. Είναι ένας μαζικός αγώνας δρόμου διαφορετικός, όπου επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες δρομείς συμμετέχουν έχοντας ως κίνητρο την επίδοση, τη χαρά της προσπάθειας και της προσφοράς.

Κάτοικοι της πόλης αλλά και επισκέπτες από διάφορα μέρη της Θεσσαλίας, θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να προβάλουν και ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την κοινωνική πρωτοβουλία της WIND ,του Μεγάλου Χορηγού Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ των αγώνων πόλης RUN GREECE, που αυτή τη χρονιά στηρίζει το έργο δυο κοινωνικών φορέων,  του Συλλόγου Κεντρικής Ελλάδας Γονέων& Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις ‘ ΙΑΣΩ ’ και του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Λάρισας.

Τις λεπτομέρειες για τη στήριξη του αγώνα και την πρωτοβουλία της κοινωνικής προσφοράς έδωσε η Ζωή Τιβικέλη, Υπεύθυνη Καταστημάτων WIND, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε: «Για 5η συνεχή χρονιά η WIND δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας ,ευεξίας και  κοινωνικής αλληλεγγύης μέσα από το συναρπαστικό γεγονός του RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ. Σταθερός μας στόχος είναι η εξάπλωση του δρομικού κινήματος σε συνδυασμό με την προσφορά σε συνανθρώπους μας πού έχουν ανάγκη. Φέτος δείχνουμε ποιο είμαστε και στηρίζουμε το έργο των Συλλόγων ΙΑΣΩ και Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό. Παράλληλα, προσφέρουμε στη διοργάνωση τις Τηλεπικοινωνιακές μας υπηρεσίες, αλλά και σε όλους τους συνδρομητές μας καινοτόμα προϊόντας και υπηρεσίες για ναζουν το σημερινό κόσμο της τεχνολογίας και να κάνουν τα πάνταμέσα από ένα δίκτυο 3 φορές μεγαλύτερο, το δίκτυο WIND. Στο «αγωνιστικό κλίμα»συμμετέχουν και τα καταστήματα WIND στην Λάρισα, με ειδικές προσφορές».

Από την πλευρά του, ο κ.Δημήτρης Λιούσας, Πρόεδρος του Συλλόγου ΙΑΣΩ,δήλωσε: «Ο Σύλλογος ΙΑΣΩ στηρίζει εδώ και 13 χρόνια τον καθημερινό αγώνα που δίνουν τα παιδιά με νεοπλασματικά νοσήματα, καθώς και τις οικογένειες τους. Το έργο μας στηρίζεται αποκλειστικά στα εθελοντικά μέλη και τους ευαισθητοποιημένους πολίτες με διάθεση προσφοράς. Ευχαριστούμε την WIND για την ουσιαστική υποστήριξη στον Οργανισμό μας και για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία που κινητοποιεί και ενεργοποιεί τους πολίτες».

Η κα Εριφύλη Καλογεροπούλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Λάρισας δήλωσε: «Με ξεχωριστή συγκίνηση αποδεχόμαστε την ενίσχυση του Συλλόγου μας από την αθλητική διοργάνωση RUN GREECE που θα διεξαχθεί στη Λάρισα στις 26 Μαρτίου. Για τον σύλλογό μας η διοργάνωση έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς η εβδομάδα από 26 Μαρτίου έως 2 Απριλίου έχει χαρακτηριστεί ως Παγκόσμια Εβδομάδα για την Ευαισθητοποίηση στον Αυτισμό και συμβάλλει στις προσπάθειες μας, ειδικά αυτές τις ημέρες, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινότητας. Μέχρι όλοι να κατανοήσουν…. 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ΣΕΓΑΣ, τη WIND, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν δυναμικό παρόν την Κυριακή και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους».

Οι εγγραφές για το RunGreece Λάρισας αναμένεται να ολοκληρωθούν την Κυριακή 19 Μαρτίου. Δυνατότητα εγγραφής για τους Αγώνες 5 & 10χλμ και τον Αγώνα Παιδιών υπάρχει on-line, μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr, είτε με τηνυποβολή της σχετικής έντυπης αίτησης που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν στα Γραφεία Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Παναγούλη 2 (3ος όροφος), στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (ισόγειο), Κουμουνδούρου & Παπαναστασίουκαθώς και στον Δήμο Λαρισαίων, Ίωνος Δραγούμη 1.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις