ΛΑΡΙΣΑ

“Βασίλεψε” ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Αγίου Γεωργίου

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Άγιος Γεώργιος»,  το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στο Πολιτιστικό κέντρο της ομώνυμης συνοικίας της Λάρισας.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησαν οι ιερείς της συνοικίας π.Νικηφόρος και π.Βασίλειος οι οποίοι ευχήθηκαν υγεία σε όλο τον κόσμο και δημιουργική θητεία και δύναμη στο νεοεκλεγέν ΔΣ του Συλλόγου.

Εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων, παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σούλτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αλέξανδρος Μπατζανούλης και κ. Νίκος Καλτσάς και ο πρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Κώστας Ζέβλας.

Μαζί με τις ευχές τους για υγεία και ειρήνη, οι εκπρόσωποι του Δήμου Λαρισαίων, έκαναν λόγο  και για τα έργα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου, η οποία είναι αδικημένη στον τομέα των έργων και πλέον, όπως είπανε στις ομιλίες τους, δεν είμαστε στο «θα» αλλά περάσαμε στην υλοποίηση των έργων.

Ενδεικτικά αναφέρθηκαν στα παρακάτω:

  1. Ξεκίνησαν ήδη τα έργα για τη δημιουργία της νέας πλατείας πίσω από το 7ο Γυμνάσιο και αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης.
  2. Ξεκινά η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και κατ’ επέκταση η επιδιόρθωση του οδικού δικτύου της συνοικίας.
  3. Γίνονται ενέργειες για την αναβάθμιση της ήδη υπάρχουσας πλατείας «Αρκαδίου», έτσι ώστε να είναι ορατή από την οδό Βόλου.
  4. Θέτουν ως πρωταρχικό στόχο, να ενταχθεί το «γεφυράκι» της οδού Κάρλας στο τεχνικό πρόγραμμα, με σκοπό την επέκταση και επιδιόρθωσή του.

Τις ευχές του για το νέο έτος, έδωσε εκ μέρους του ΔΣ και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χατζής Γεώργιος, ο οποίος ευχαρίστησε τους κατοίκους της συνοικίας που βρίσκονται πάντα δίπλα στις προσπάθειες του Συλλόγου και αφού παρουσίασε τα νέα μέλη του ΔΣ, δεσμεύθηκε ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για την προαγωγή του πολιτισμού, για την αναβάθμιση της συνοικίας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η κ.Χριστίνα Δαλακούρα, η οποία κέρδισε το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και ως συμβολικό δώρο μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου.

Η βραδιά, ήταν μια ευκαιρία για ανταλλαγή ευχών για μια νέα ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά και συνεχίστηκε με μουσική και χορό.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις