ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Καλλιάνος στο onlarissa: Έρχονται ισχυρές βροχές από αύριο στη Λάρισα και νέος χιονιάς τη Πέμπτη- Ερωτηματικό που θα χτυπήσει

Φαίνεται πως ο φετινός χειμώνας μας πάει από το ένα φαινόμενο στο άλλο χωρίς σταματημό. Μετά την Αριάδνη, ο Βίκτορας και από αύριο βροχές και ισχυρές καταιγίδες αλλά από την ερχόμενη Πέμπτη ξανά χιονιάς.

Ο Μετεωρολόγος Γιαννης Καλλιάνος μίλησε για τον καιρό που περιμένουμε στη Θεσσαλία και τη Λάρισα στο onlarissa.gr. Έτσι από αύριο βράδυ ο καιρός αλλάζει στη Θεσσαλία και τη Λάρισα με εκδήλωση ισχυρών βροχών και καταιγίδων. Χιόνια θα πέσουν στις ορεινότερες περιοχές στην περιοχή μας. Είναι ένα φαινόμενο που θα δώσει δυνατά φαινόμενα έως και την Τρίτη το απόγευμα. Αυτές τις ημέρες οι θερμοκρασίες θα λίγο πάνω λίγο κάτω από το μηδέν.

Όμως σκηνικό αλλάζει από την Πέμπτη με την έλευση νέου χιονιά στην Ελλάδα από τα βόρεια. Ασφαλή πρόβλεψη για το ποιες περιοχές θα χτυπήσει θα έχουμε περίπου την ερχόμενη Τρίτη. Όμως από το πόσο δυνατό ή πιο ασθενές θα είναι το φαινόμενο θα εξαρτηθεί από το πόσο δυτικότερα θα κινηθεί.

Σε πρώτη… ανάγνωση φαίνεται να χτυπά κυρίως την Τουρκία και τις ανατολικές περιοχές της χώρας. Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε χιόνια στα παράλια της Λάρισας. Αν όμως το φαινόμενο κινηθεί δυτικότερα δεν αποκλείεται οι χιονοπτώσεις να επεκταθούν σε ολόκληρη τη θεσσαλία. Οι Θερμοκρασίες θα είναι αρκετά χαμηλές για την εποχή.

newsroom onlarissa.gr 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις