ΛΑΡΙΣΑ

Καρυώτης: «Κινδυνεύουν τα μικρά παιδιά»

Την αγανάκτηση  των κατοίκων της δημοτικής κοινότητας Φαλάνης  οι οποίοι βλέπουν τα χόρτα να απειλούν μέχρι και την σωματική ασφάλεια των μικρών παιδιών, μεταφέρει o τοπικός σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Φαλάνης κ. Ειρηναίος Καρυώτης, εκλεγμένος με το συνδυασμό “Λάρισα -Νέα Αρχή”της κ. Καραλαριώτου σε σχετική του δήλωση.

Η δήλωση αναλυτικά:

“Τα πάρκα, οι πλατείες και οι παιδικές χαρές έχουν αφεθεί στην τύχη τους από τη δημοτική αρχή. Τα χορτάρια έχουν υπερβεί τα επιτρεπτά όρια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει τόσο η δημόσια ασφάλεια, όσο και η υγεία των πολιτών της Φαλάνης. Ερπετά και ζιζάνια απειλούν την ασφάλεια των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των  μικρών παιδιών, ενώ ταυτόχρονα ελλοχεύει ο κίνδυνος πυρκαγιάς για τα σπίτια και τις περιουσίες μας.

falanh_xorta1

Οι κάτοικοι επίσης  έχουν μαζέψει 150 υπογραφές – οι οποίες έχουν κατατεθεί στο προεδρείο της δημοτικής κοινότητάς Φαλανης –   για το πάρκο στην είσοδο της Φαλανης (περιοχή Βλαχομαχαλά) ζητώντας επιτακτικά την περίφραξη του . Στο συγκεκριμένο πάρκο –παιδική χαρά, παίζουν καθημερινά πολλά παιδιά και υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα λόγω της γειτνίασης του με τον κεντρικό δρόμο της Φαλανης ο οποίος παρουσιάζει καθημερινά μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων.

Καλώ λοιπόν την Πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας  Φαλάνης να πράξει το αυτονόητο άμεσα με στόχο τον καθαρισμό όλων εκείνων των εκτάσεων που χρήζουν αποκατάστασης, να περιφράξει το συγκεκριμένο πάρκο (περιοχή Βλαχομαχαλά) και επίσης να προχωρήσει άμεσα, όπως ο νόμος ορίζει, στην πιστοποίηση των παιδικών χαρών της δημοτικής κοινότητας Φαλανης”

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις