ΛΑΡΙΣΑ

Επιμορφωτικό πρόγραμμα για τη φορολογία εισοδήματος

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών διοργανώνουν εξειδικευμένο, πρακτικό  επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΕΛΟΥΣ ΧΡΗΣΕΩΣ – ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ Ε.Λ.Π. & ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ», για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, διάρκειας 12 ωρών.

Στο διήμερο πρόγραμμα οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα, να εκπαιδευτούν βήμα βήμα με τις λογιστικές εγγραφές κλεισίματος ισολογισμού όσο και στον προσδιορισμό των αποτελεσμάτων σύμφωνα με τα Ε.Λ.Π. Παράλληλα θα γίνει πρακτική προσέγγιση της διαδικασίας μέσω παραδειγμάτων και σύνθετων ασκήσεων. Καθώς επίσης θα προχωρήσουν στην ανάλυση των βημάτων κλεισίματος των χρηματοοικονομικών καταστάσεων των Ε.Λ.Π – Πρακτικής εφαρμογής.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Λογιστές – Φοροτεχνικούς σε στελέχη οικονομικών υπηρεσιών, επιχειρήσεων και οργανισμών.

Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν, αναλυτικές σημειώσεις & βεβαίωση παρακολούθησης

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις 5/07/2016 & 6/07/2016 (Τρίτη 5 Ιουλίου και Τετάρτη 6 Ιουλίου 4 -9μ.μ.), στον ΣΘΕΒ.

Εισηγητής του Προγράμματος είναι ο κος Κριαράς Ευστάθιος, Οικονομολόγος, Κοστολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων με μεγάλη διδακτική και πρακτική εμπειρία.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος συμμετοχής και τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ τηλ. 2410-555507 & mail: education@sthev.gr  μέχρι 30/6 2016.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις