ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με εντολή εισαγγελέα απομακρύνθηκαν από το σπίτι 4 ανήλικα παιδιά στη Λάρισα: “ζούσαν μία φρίκη”

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος από το “Χαμόγελο του Παιδιού” Κώστας Γιαννόπουλος, στο περιθώριο του σημερινού αγώνα Run Greece της Λάρισας, ο οποίος είχε υποστηρικτικό χαρακτήρα για τη δομή.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, πρόσφατα με εισαγγελική εντολή απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους στη Λάρισα, τέσσερα παιδιά ηλικίας από 8 έως 17 ετών γιατί “βρίσκονταν σε κατάσταση φρίκης”.

Ο κ. Γιαννόπουλος εξήγησε πως η υπόθεση αυτή προχώρησε μετά από καταγγελίες γειτόνων και αφού επιλήφθηκε εισαγγελέας, η κοινωνική λειτουργούς που πραγματοποίησε τη σχετική έρευνα διαπίστωσε πως “πραγματικά τα παιδιά κινδυνεύουν”.

Δυστυχώς όμως αυτή τη στιγμή το “Χαμόγελο” αδυνατεί να φιλοξενήσει αυτά τα παιδιά αφού στα 14 υπάρχοντα σπίτια ζουν περισσότερα από 380 παιδιά. “Αισθανόμαστε φρίκη γιατί αυτά τα τέσσερα παιδιά θα πεταχτούν σε κάποιον Καιάδα” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος, απευθύνοντας “έκκληση δυνάμεων να δημιουργηθεί ένα σπίτι στην περιοχή”, καθώς η οικονομική δυνατότητα της Οργάνωσης είναι πλέον μηδαμινή.

Newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις