ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές στην ΠΕΔ Θεσσαλίας

Οριακό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα συμφωνούν και οι δύο «μονομάχοι»

Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται να κατατεθούν από τους δύο επικεφαλής των συνδυασμών κ. κ. Καλογιάννη και Κωτσό τα ψηφοδέλτια για τις αυριανές  εκλογές στην Περιφερειακή Ενωση Δήμων Θεσσαλίας.

Τα επιτελεία των δύο «μονομάχων» ολοκληρώνουν αυτή την ώρα τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό ψηφοδέλτιο, καθώς άπαντες συμφωνούν ότι το αποτέλεσμα θα είναι οριακό!

Στην αυριανή διαδικασία που θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΥΑΛ, εκτός από τους αντιπροσώπους στην ΚΕΔΕ, οι συνολικά 125 εκλέκτορες θα αναδείξουν το 21μελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, το οποίο στη συνέχεια θα εκλέξει το νέο πρόεδρο του σώματος.

Πρόκειται για τους 25 δημάρχους της περιφέρειας Θεσσαλίας και τους 100 εκλέκτορες που αναδείχθηκαν πρόσφατα από τα αντίστοιχα δημοτικά συμβούλια.

Με βάση την .. ομοφωνία περί οριακού αποτελέσματος αύριο, η παράταξη που θα προηγηθεί αναμένεται να αναδείξει 11 μέλη στο νέο διοικητικό συμβούλιο ενώ η παράταξη που θα μειοψηφήσει, 10.

Αναμένονται με ενδιαφέρον οι επίσημες ανακοινώσεις των δύο ψηφοδελτίων, από τις οποίες θα προκύψουν καίρια συμπεράσματα για το αποτέλεσμα των παρασκηνιακών διαβουλεύσεων των τελευταίων ημερών.

(newsroom onlarissa.gr)

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις