ΕΛΛΑΔΑ

Ομολογιούχοι μπήκαν στα γραφεία της ΝΔ

Από νωρίς το πρωί ομολογιούχοι έδωσαν ραντεβού έξω από τα γραφεία της ΝΔ, επί της λεωφόρου Συγγρού, για να διαμαρτυρηθούν.

Λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι πέρασαν την κεντρική είσοδο, φωνάζοντας συνθήματα, ενώ προκλήθηκαν και μικρές υλικές ζημιές.

Εκπρόσωποι των ομολογιούχων συναντήθηκαν με τον γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον γενικό διευθυντή του κόμματος Κων. Τσιμάρα, στα γραφεία της ΝΔ στη Βουλή.

Οι εκπρόσωποι των ομολογιούχων κατέφθασαν στη Βουλή περίπου στις δύο μετά το μεσημέρι.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αμέσως μετά τη συνάντηση στη Βουλή, ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Κωνσταντίνος Τσιμάρας, είπε τους δημοσιογράφους ότι οι εκπρόσωποι των ομολογιούχων ενημέρωσαν για το πρόβλημά τους και οι θέσεις τους καταγράφηκαν.

«Είπαμε στους εκπροσώπους ότι θα στηρίξουμε διαδικασία σειράς συναντήσεών τους με τους υπουργούς της Κυβέρνησης για μια δίκαιη λύση στο πρόβλημά τους. Ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης κινήθηκε στην ίδια γραμμή», είπε ο κ. Τσιμάρας και ενημέρωσε ότι στο κλίμα αυτό θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ομολογιούχων με τη διευθύντρια του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Ο εκπρόσωπος των ομολογιούχων Γιώργος Κλαυδιανός δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι θα πρέπει να τηρηθεί η προεκλογική δέσμευση της ΝΔ για λύση στο πρόβλημά τους.

Αναφερόμενος στα γεγονότα έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού, ο κ. Κλαυδιανός σημείωσε: «Δεν ήταν ο σκοπός μας τα έκτροπα αλλά να γίνει πράξη η προεκλογική δέσμευση».

real.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις