ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Imany στη Λάρισα στις 30 Αυγούστου

Είναι γεγονός, η Imany, η πανέμορφη Γαλλίδα ‘φαινόμενο’ που μαγεύει το κοινό με κάθε εμφάνισή της θα είναι στις 30 Αυγούστου  για μια μοναδική εμφάνιση στη Θεσσαλία!

Η Imany (Nadia Mladjao το πραγματικό της όνομα) ή η αλλιώς η Nadia που έγινε “Ιmany”, απέδειξε επί σκηνής σε δύο εκπληκτικές συναυλίες επι ελληνικού εδάφους ότι μπορούν να συμβούν ..θαύματα όταν πιστεύεις στα όνειρά σου.

Το όνομά της σημαίνει “πίστη” στα σουαχίλι άλλωστε. Ένα ανάλογο θαύμα με αυτό που ζήσαμε όλοι τον Φεβρουάριο μας υπόσχεται τώρα που επιστρέφει στην Ελλάδα η καλλίφωνη τραγουδίστρια που μαγνητίζει.

Κοινό και κριτικοί υποκλίνονται στην ομορφιά και την ερμηνεία της ανακαλύπτοντας σε αυτήν περισσότερα από την επιτυχία ενός και μόνο τραγουδιού..

Το αγαπημένο κομμάτι“You will never know” την έκανε απευθείας διεθνώς διάσημη, ακόμα συγκλονίζει νεους ακροατές-η Imany δεν είναι μόνο αυτό όμως.

Με την μπάσα φωνή και το χορό της απογειώνει με την ερμηνεία της τα τραγούδια από το soul folk άλμπουμ της «Shape of a Broken Heart», που έχει μπει στις καρδιές όλων ήδη. Μελαγχολική, γλυκιά και ειλικρινής, η φωνή της συγκρίνεται από πολλούς με την Tracy Chapman και τη Billie Holiday.

Ένα μουσικό αστέρι με μέλλον έρχεται στη Λάρισα στο τέλος του καλοκαιριού, σε μια βραδιά όνειρο στο ανοικτό θέατρο Αλκαζάρ. Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε απο κοντά την Imany ζωντανά!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις