ΛΑΡΙΣΑ

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση και με mobile internet στη Λάρισα!

Ακόμη και ασύρματες συσκευές κινητής τηλεφωνίας θα «επιστρατεύσει» η διοίκηση των νοσοκομείων της πόλης προκειμένου να καλύψει στο μέγιστο δυνατό βαθμό το ηλεκτρονικό σύστημα συνταγογράφησης σε όλο το νόμο.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε σχετική σύσκεψη παρουσία του αναπληρωτή διοικητή Κώστα Καραμπάτσα, νοσοκομειακών, δημάρχων και άλλων αιρετών της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να εντοπιστούν τα προβλήματα και να αναζητηθούν λύσεις.

Όπως λέχθηκε στη σύσκεψη, ο νομός είναι εφοδιασμένος σε Κέντρα Υγείας και περιφερειακά ιατρεία με 65 ηλεκτρονικούς υπολογιστές – αριθμός αρκετά ικανοποιητικός.

Κάλυψη που αγγίζει το 100% εμφανίζουν οι δήμοι Αγιάς, Φαρσάλων και Κιλελέρ.

Στον αντίποδα, προβλήματα εμφανίζονται στη Ραψάνη του δήμου Τεμπών, στο Δαμάσι του δήμου Τυρνάβου και σε πολλές περιοχές του δήμου Ελασσόνας λόγω του ορεινού της περιοχής.

Κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, όπως εξήγησαν οι παρευρισκόμενοι αντιμετωπίζουν γενικότερα προβλήματα επικοινωνίας ακόμη και στις αυτονόητες υποδομές.

Πάντως απ’ όλες τις πλευρές υπήρξε καλή διάθεση προκειμένου τα όποια προβλήματα να λυθούν στο πλαίσιο της συνεργασίας και του εθελοντισμού.

Μάλιστα, η διοίκηση θα προμηθεύσει με ασύρματα μόντεμ κινητής τηλεφωνίας (mobile internet) όποιες περιοχές είναι δυνατό, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις