Συνταγές

Μοσχαράκι κοκκινιστό με φασολάκια

Το μοσχαράκι κοκκινιστό με φασολάκια είναι ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα και φέρνει αναμνήσεις από τα παιδικά καλοκαίρια στο χωριό. Μια συνταγή γεμάτη αγάπη και άρωμα από μεσογειακή ελληνική κουζίνα. Είσαι έτοιμος να την ανακαλύψεις;

Η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα είναι γεμάτη συνδυασμούς που βασίζονται στη φρεσκάδα των υλικών και την απλότητα. Το μοσχαράκι με λαχανικά μαγειρεμένο σε κόκκινη σάλτσα υπήρχε από τα παλιά χρόνια στα οικογενειακά τραπέζια.

Μοσχαράκι κοκκινιστό με φασολάκια

Μοσχαράκι κοκκινιστό με φασολάκια

Ονειρικό το μοσχαράκι κοκκινιστό με φασολάκια δεν λέω, αλλά έλα μαζί μου και στην ομάδα μου στο βαιμπερ διότι εκεί…. ΕΚΕΙ γίνονται οι μεγάλες αποκαλύψεις για μυστικά συνταγών, νέες τεχνικές, πετυχημένα γλυκά, quiz αλλά και πολλές συνομιλίες που θα μου λες εσυ απορίες και προβληματισμούς και εγώ θα σου απαντάω στα μπαμ! Έλα καλέ, τι περιμένεις, έλα εδώ -> Viber Team!

Η συνταγή για το μοσχαράκι με φασολάκια

  • Σωτάρουμε τα κομμάτια της μοσχαρίσιας ελιάς που έχουμε κόψει σε τετράγωνα και στη συνέχεια τα αφαιρούμε απ την κατσαρόλα ,προσθέτουμε κρεμμύδι ψιλοκομμένο,σκόρδο και καρότο σβήνουμε με το κρασί και επιστρέφουμε το κρέας πίσω.

  • Προσθέτουμε την δάφνη και τις τομάτες. Στη συνέχεια βάζουμε τον ζωμό και προσθέτουμε και 1 λίτρο νερό και τις πατάτες κομμένες.

  • Αφήνουμε να βράσει και 1 1/2 ώρα και στη συνέχεια προσθέτουμε τα φασολάκια . Βράζουμε για περίπου 20 λεπτά με μισή ώρα ακόμα και σερβίρουμε.

The post Μοσχαράκι κοκκινιστό με φασολάκια appeared first on Πέτρος Συρίγος.

Πηγή: petros-syrigos.com

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις