ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Επίσημη πρεμιέρα για το Larissa Coffee Show: Στην Κεντρική πλατεία η Ελένη Τσολάκη για την παρουσίαση – Μαμάκος: «Καθιστούμε την πόλη πρωτοπόρα σε πανελλαδικό επίπεδο» (φωτό – βίντεο)

«Σας καλωσορίζουμε σε ένα μοναδικό γεγονός. Ένα γεγονός που θέτει τις βάσεις για μια νέα εποχή εξωστρέφειας για την πόλη μας» αυτά ήταν τα λόγια του δημάρχου Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκου από την Κεντρική πλατεία για το Larissa Coffee Show και την εντυπωσιακή πρεμιέρα που έκανε σήμερα, στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, προμηνύοντας ένα πλούσιο τριήμερο δράσεων

Όπως συμπλήρωσε «με τέτοιου τύπου εκδηλώσεις υπηρετούμε αυτήν την πολιτική που έχουμε αναζητήσει, στο να καταστήσουμε την πόλη μας πρωτοπόρα σε πανελλαδικό επίπεδο. Από σήμερα και για δύο ημέρες η Κεντρική πλατεία γίνεται το επίκεντρο της αγάπης για τον καφέ με πρωταγωνιστές τους συντελεστές του καφέ αλλά και διάφορα δρώμενα και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους».

Παρούσα στο χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ και η παρουσιάστριά του Ελένη Τσολάκη. «Χαίρομαι παρά πολύ που είμαι μέρος μιας πολύ ωραίας πρωτοβουλίας εδώ στη Λάρισα. Μακάρι το Larissa Coffee Show να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να γιορτάζεται στη Λάρισα αυτό το τριήμερο» ευχήθηκε από πλευράς της, υπογραμμμμίζονταας πως σε κάθε τι χρειάζεται χρόνος».

Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ θα κλείσει με τον Dj LIVA K.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Δείτε επίσης: Με καφέ και… τάβλι δόθηκε η εκκίνηση του Larissa Coffee Show στην Κεντρική πλατεία – Δείτε φωτογραφίες

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες